Keystone logo

60 Master Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Internasjonal markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
  • Internasjonal markedsføring
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (60)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Internasjonal markedsføring

Fullt klar over dagens 's globalisert økonomi, internasjonale markedsførere er flinke til å kommunisere viktig informasjon om verdifulle produkter og tjenester til et bredt publikum, som strekker seg ikke bare de tradisjonelle markedet demografi, men geografiske og politiske grenser også. Nyutdannede fra Masters i internasjonal markedsføring programmer har en diversifisert ferdighet sett gjør da svært konkurransedyktige kandidater til jobber i ledelse eller administrasjon for topp internasjonal markedsføring bedrifter, konsulentselskaper eller multinasjonale selskaper og organisasjoner. Grunnleggende markedsføring kurs i forbrukeratferd, branding, organisatorisk ledelse, og psykologi, blant annet kombineres med spesialisert kompetanse og opplæring i kryss kulturell bevissthet og kommunikasjon.
Master i internasjonal markedsføring studieprogrammene tilbys på handelshøyskoler over hele verden, i Storbritannia, Litauen, Norge, Spania, Sveits, Sverige, USA og mer.De fleste universiteter og handelshøyskoler krever at søkere til en mastergrad i internasjonal markedsføring program holder en bachelorgrad, fortrinnsvis i et beslektet emne. Master i internasjonal markedsføring studieprogrammene varer vanligvis i to år, selv om dette kan variere avhengig av studiet modus og valgfag valgt.
Hvis du vil vite mer om hvordan du kan ta neste skritt mot en spennende karriere i global virksomhet og markedsføring, bare bla ned og klikk for å lese mer om kjennetegnet Masters i internasjonal markedsføring programmer, i dag!