We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

13 Master Programmer i Økonomistudier Regnskap Internasjonalt regnskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Økonomistudier
  • Regnskap
  • Internasjonalt regnskap
Studieretninger
  • Økonomistudier (13)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Økonomistudier Regnskap Internasjonalt regnskap

En Master of Science er en grad som kan oppnås etter at en bachelor er ferdigstilt i et relatert felt. Mens en MSc kan ta ytterligere to års skolegang for å tjene, kan det hjelpe kvalifisere kandidater som eksperter på sitt felt og kan føre til profesjonelle muligheter som hjelper forskere fremover i karrieren deres.

Hva er en MSc i International Accounting? Dette faglige programmet gir studentene en avansert utdanning innen økonomi, økonomi og regnskap fra et globalt perspektiv. Studentene oppfordres til å studere og tilnærme problemer med et internasjonalt fokus og skape innovative løsninger for utfordringene globale selskapene kan møte. Lærere i dette programmet kan ta kurs i bedriftsøkonomisk styring, treasury risikostyring, globale regnskapsprosesser, strategisk resultatstyring og styring av finansmarkeder.De fleste MSc-programmer krever også at studentene skal gjennomføre et forskningsprosjekt eller en avhandling som demonstrerer masterstudiet av emnet for å fullføre sitt program.

Å tjene en Master of Science er en indikator på at kandidater har den dedikasjon og hengivenhet som kreves for å jobbe hardt og studere i to år eller mer for å nå sine mål. Dette kan bidra til å vise potensielle arbeidsgivere hva en eiendomsutdannet kan være på arbeidsplassen.

MSc programmer kan koste annerledes avhengig av college eller universitet, samt hvor lenge det tar elevene å fullføre de nødvendige kursene. Studentene kan være i stand til å søke om økonomisk støtte eller stipendier for å kompensere for kostnaden for deres høyere grad.

Nyutdannede som får en MSc i International Accounting kan jobbe i tradisjonelle finansroller, for eksempel regnskapsførere, revisorer og skattemessige ledere.Det er imidlertid også flere ulike stillinger tilgjengelig for internasjonale regnskapsmessige kandidater, som for eksempel risikostyring, offentlig og privat sektorfinansiering, investeringsanalyse, handel med varer og kommersiell bankvirksomhet. Fordi denne graden har et internasjonalt fokus, skal studentene uteksaminere seg med de ferdigheter og kunnskaper som trengs for å jobbe i økonomi på global skala.

Mange skoler tilbyr online og deltidsskolealternativer, slik at de som bor i fjerntliggende områder, kan videreutvikle sin utdanning. For å begynne å tjene mastergraden din i internasjonal regnskap i dag, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.