Keystone logo

26 Master Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Internasjonal reiselivsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turisme og serviceindustri
  • Servicenæring
  • Internasjonal reiselivsledelse
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (26)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Internasjonal reiselivsledelse

Etter å ha fullført et universitet for eksempel en bachelorgrad, mange velger å øke sine kunnskaper i utvalgte felt ved å forfølge en mastergrad. Dette praktisk program tar vanligvis ett eller to år å fullføre, forlater studentene en grundig forståelse av faget.

Hva er en Master i International Hospitality Management? Denne graden gir kandidatene en forståelse av reiselivsnæringen, og hvordan det har utviklet seg rundt om i verden. Studentene lærer om de ulike utviklingen på feltet gjennom en internasjonal objektiv, mens på samme tid å få operativ kunnskap om virksomhetene i sektoren. De vanligvis ta kurs sentrering rundt ledelsesteknikker, slik som strategiutvikling, prosjektledelse, markedsføring, drift og menneskelige ressurser. De har også ofte har valget mellom å ta valgfag knyttet til et valgt område i bransjen, for eksempel eventyr reise, cruise eller hotelldrift.

Etter vellykket gjennomføring av et masterprogram med fokus på internasjonal hospitality management, akademikere ofte finne seg i en konkurransesituasjon på grunn av de ferdighetene de fikk i team ledelse, prosjektledelse og bedriftsøkonomi. De kan lett gå inn direkte i middels til høyt nivå lederstillinger.

Skolen du velger å studere i, sin geografiske beliggenhet og varigheten av de valgte kurs alle påvirke prisen på denne mastergraden. Derfor bør du ta kontakt med skolens opptakskontor direkte for informasjon om avgifter og økonomisk støtte alternativer.

Det er ingen mangel på arbeid i serveringsbransjen, spesielt med en Master i International Hospitality Management. Nyutdannede vanligvis finne seg kvalifisert for en rekke stillinger i industrien i land over hele verden.Hotel manager, mat og drikke manager, resort manager, konsulent og forsker er bare noen få mulige jobbmuligheter tilgjengelig etter endt utdanning.

Populariteten til denne mastergraden betyr at det er programalternativer over hele verden i både store universiteter og små private høgskoler. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.