Keystone logo

70 Master Programmer i Menneskerettsstudier Internasjonale studier 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Menneskerettsstudier
 • Internasjonale studier
Studieretninger
 • Menneskerettsstudier (70)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Menneskerettsstudier Internasjonale studier

  Studenter som ønsker å videreutvikle sin utdannelse etter at de har fått sin lavere grad, har ofte en mastergrad. Et mastergradsutdanning deles dypere inn i elevens valgte felt, og krever ofte en allerede forbedret kunnskap om emnet.

  Hva er en master i internasjonale studier? Verden krymper, og med det kommer en etterspørsel etter fagfolk som forstår hvordan man driver en bedrift eller navigerer politikk på global skala. Internasjonale studier Elevene kan lære seg sosialpolitiske kulturs intricacies fra hele verden, samt hvordan man forhandler i disse kulturer. De har så sjansen til å bruke disse ferdighetene i en posisjon som kan påvirke den måten verden driver på. Kurset fokuserer vanligvis på globale saker og utenlandsk praksis.

  Internasjonale studier uteksaminerer seg med arbeidsstyrken med sterke analytiske ferdigheter og ledelsesevne. De vet ofte hvordan de skal samarbeide med fagfolk fra alle verdenshjørner og kan lykkes med å lukke forretninger eller påvirke politikken i ulike geografiske regioner.

  Tiden det tar å fullføre en mastergrad, avhenger i stor grad av om studenten går på heltid eller deltid. Undervisningen kan også variere, avhengig av om skolen er privat eller offentlig og andre faktorer. Fremtidsstudenter skal sammenligne skoler.

  Internasjonale studier kandidater kan forfølge mange karrierer. Internasjonal bank er et levedyktig felt for forretningsmessige studenter, hvor de kan bli bankfolk eller finansielle konsulenter. Forskningsprogrammer søker også internasjonale studier utdannet til å fylle forskerroller. Både regjeringer og globale ideelle organisasjoner er andre profesjonelle veier kandidater kan forfølge også. De kan bli diplomater eller ambassadører, hvis de velger, eller de kan tjene nonprofits som programkoordinatorer.

  Studenter interessert i en Master i internasjonale studier kan finne profesjonelle programmer fra hele verden som spesialiserer seg på dette utdanningsområdet. Mange programmer er også tilgjengelig på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.