Keystone logo

21 Master Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Islamstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Teologi
  • Islamstudier
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (21)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Islamstudier

En mester er en høyere grad at studentene forfølge å øke sine kunnskaper og ferdigheter i sitt område av studien. Vanligvis må en bachelorgrad være tjent først. Dette grad kan føre direkte til en karriere eller til videre avanserte studier.

Hva er en Master i islamske studier? I dette programmet, studentene ta en grundig titt på en rekke emner knyttet til muslimer og islam i historiske og samtidige perspektiver. Hvert program vil variere, men emnene kan omfatte rettslige tekster i handlinger av tilbedelse; aktuelle tema i politiske rettsvitenskap; prinsipper og praksis for økonomisk og sosial rettferdighet; moderne islamsk finans; Arabisk tekst lesing; og kriminalitet og filosofi om straff i islamsk rettsvitenskap. Mange programmer vil kreve en endelig avhandling eller forskningsprosjekt.

Tjene en mastergrad er gunstig, gi nyutdannede et konkurransefortrinn når du søker på en jobb.Studerer Islam gir også elevene en større forståelse av kulturer, religiøse perspektiver, og folk med hvem de vil være i samspill og jobbe med.

De økonomiske krav som er involvert med å tjene denne graden vil variere fra ett sted til et annet. Studenter som er interessert i denne banen av studien bør kontakte skolene direkte for å finne ut hva undervisning og avgifter ville være.

Personer med en Master i islamske studier har en rekke yrker som de kan velge fra. Noen har direkte befatning med det islamske samfunnet, mens andre har en bak-kulissene-miljø. Jobbtitler kan inkludere sivil tjeneste rask streamer, politiker assistent, offentlige samfunnsforskning offiser, offentlige anliggender konsulent, sosiale forsker, og PR-konto ledere.Andre karrieremuligheter der graden din kan være nyttig omfatter menneskelige ressurser offiser, diplomatiske tjenester operativ offiser, marked forsker, og avis journalist.

Finn riktig skolen i dag ved hjelp av vår database. Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.