Keystone logo

5 Master Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Islamske studier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Teologi
  • Islamske studier
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (5)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Islamske studier

Ofte studenter som effektivt har tjent en bachelorgrad bestemmer seg for å jobbe mot oppnåelse av en mastergrad, som er en avansert akademisk prestasjon tildeles de som fullfører om to eller tre år med intensive kurs knyttet til en bestemt disiplin.

Akkurat det er en Master i Abrahamittiske Studies? Studiet innebærer tett gjennomgang og studiet av kristendommen, jødedommen og islam, samt religionenes grunnleggende prinsippene, kulturelle hensyn og teologi. Det legges ofte gitt til områder som fremmedspråk, kulturer innenfor Abrahamske samfunn, religiøs tro og praksis og hvordan tilhengere av disse religionene bidra til lokalsamfunn og organisasjoner rundt dem.

Vanligvis de som oppnår mastergrader er i stand til å tjene mer penger enn de i feltet med bare undergraduate Abrahamske studier grader.De er også vanligvis mer arbeidsføre enn de uten grader, eller de med mindre akademiske grader.

Sterk variasjon finnes fra ett program og land til den neste i forhold til kostnadene ved å innhente en Master i Abrahamske studier. Potensielle studenter rådes til å konsultere med inntakskontoret for hver skole de vurderer å søke til for undervisning kostnader.

Nyutdannede av Abrahamske studieforberedende finne arbeid i en rekke områder. Mange går på å arbeide innenfor veldedige eller ideelle organisasjoner med religiøs tilknytning. Andre utføre misjonsarbeid i områder over hele verden. Noen kandidater velger å undervise Abrahamske studier eller et beslektet emne i et akademisk miljø, for eksempel en videregående skole eller høyskole, mens andre lærer fagstoffet på en religiøs institusjon.

Mange Abrahamske studier programmer tilbys online av kvalitet skoler rundt om i verden, og databasen er en fin måte å starte kommunikasjon med skoler og programmer av interesse.Søk etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.