Keystone logo

57 Master Programmer i Teknologi IT IT-sikkerhet 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • IT
  • IT-sikkerhet
Studieretninger
  • Teknologi (57)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teknologi IT IT-sikkerhet

En mastergrad er tildelt til studenter som fullfører en grundig høyere grad programmet, som vanligvis spenner over ett til tre år og har et høyt nivå av forskning og praktisk erfaring. Å arbeide med en mastergrad kan hjelpe elevene til å forbedre kunnskapen om en valgt spesialisering og bli kvalifisert for nye arbeidsplasser.

Hva er en Master i IT-sikkerhet? Kursene for dette programmet fokuserer på IT-systemer, nettverk, sikkerhetsprotokoller, rettsmedisin og risikoanalyse. Studentene får generelt en bedre forståelse av sikkerhetsprotokollene og beskyttelsene som er mye brukt i dag ved å lære om kryptering, krypteringsstandarder og biometri. Mange grad programmer også dykke inn i juridiske aspekter av nettverkssikkerhet, inkludert forskrifter og overholdelse. Generelt er det endelige målet med dette programmet å lære akademikere å vurdere og begrense sikkerhetsrisiko for cyber.

En Master i IT-sikkerhet kan hjelpe informasjonssikkerhetspersonellene å holde seg oppdatert med moderne sikkerhetstrusler og metoder for å takle disse truslene. Nyutdannede kan også få tilgang til omfattende sysselsettingsmuligheter, siden cyberkriminalitet utgjør en økende kilde til bekymring for de fleste moderne organisasjoner.

Utgiftene forbundet med å tjene denne graden, som kan inkludere studie- og levekostnader, avhenger av institusjonen, det geografiske området og programlengden. Som et resultat er det tilrådelig for elevene å direkte kontakte noen institusjoner som de vurderer å delta og spørre en representant for et kostnadsoverslag.

Personer som har en Master i IT-sikkerhet kan forfølge jobber med offentlige etater, private selskaper og til og med ideelle organisasjoner. Disse fagpersonene kan fungere som informasjonssikkerhetsledere, nettverksforskere eller nettverkssikkerhetsrådgivere. Nyutdannede kan også forfølge sysselsetting som cyber sikkerhet eller risikoanalyse konsulenter. Profesjonelle som foretrekker akademisk karriere kan bli forskere eller forfølge mer avanserte grader innen relaterte felt.

Som mange mastergrader kan en Master i IT-sikkerhet nå bli opptjent helt online. Prospektive studenter som er interessert i å redusere sine utgifter, studere fra stedet av deres valg eller jobber mens de tjener sine grader, kan ha nytte av å sammenligne de tilgjengelige nettstudier. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.