We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

11 Master Programmer i Språk Japansk 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Språk
 • Japansk
Studieretninger
 • Språk (11)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Språk Japansk

  For de som allerede har fullført en bachelorgrad og ønsker å delta i videre studier i et fagområde eller få høyere faglige kvalifikasjoner for å forfølge en bestemt karriere, tilbyr en mastergrad disse mulighetene. Det er inngangspunktet i studier på høyere nivå.

  Hva er en mester på japansk? Denne grad inviterer studentene til å gjennomføre avansert studie på japansk språk med tilgang til forskning og pedagogiske ressurser. Kursoppgaver kan innebære å lese og oversette japanske språketekster og klassisk japansk. Fokuset er vanligvis på å fremme forståelse av språket og kulturen, inkludert litteratur, filosofi og historie. Programmene kan også omfatte muntlig og skriftlig japansk kommunikasjon, metoder for undervisning i språket, tospråkighet, fonetikk, og planlegging og politikk for lærere.

  Studentene forfølge en mastergrad i japansk hovedsakelig for å forbedre deres mestring av det japanske språket og utdype sine studier til japansk kultur. De kan skarpere sine muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter, lære effektive læringsmetoder og forbedre deres evner.

  Kostnadene ved å studere for en Master i japansk varierer, avhengig av programmets lengde, utdanningsinstitusjon og opprinnelsesland. Grader i dette feltet kan ta to til fire år å tjene.

  Nyutdannede fra Master i japanske programmer kan bli eksperter på japansk språk, kultur og samfunn. De er ofte høyt kvalifiserte og opplært til å undervise japansk på ulike nivåer. Akademisk karriere som forelesere og forskere er det mest sannsynlige alternativet, med doktorgradsstudier som neste trinn etter å ha fullført mastergraden. Andre stillingsalternativer kan omfatte rådgiver for internasjonale studier på utlandet i utlandet eller japanske avdelinger og stillinger i selskaper hvor flyt i japansk er nødvendig.

  Det er online og i-person, campusprogrammer tilgjengelig, med fulltid og deltidsalternativer tilgjengelig over hele verden for å møte dine planleggingsbehov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.