Keystone logo

115 Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Journalistikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Journalistikk
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (115)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Journalistikk

En dypere forståelse av ditt fagområde kan oppnås med en mastergrad. Du kan få intensive læringsopplevelser som kan føre til fremtidige muligheter for sysselsetting.

Hva er en Master i Journalistikk? Det er et program som lærer ferdigheter i offentlig kommunikasjon for å dekke en rekke historieemner fra nåværende hendelser til popkultur. Journalistikk kan gjelde i alle typer medier fra Internett til utskrift, og det er nødvendig i denne internett-avhengige verden. Noen kurs i dette programmet kan omfatte PR, merkevarebygging, markedsføring og skriving. Du kan ta kurs som dekker multikulturelle problemer over hele verden. Det kan være flere hands-on klasser som lærer journalistikk i virkelige omgivelser.

Ved å ta dette journalistikkprogrammet kan du lære å skrive faglig og annonsere effektivt. Du kan også lære å kommunisere i både forretningsmessige og sosiale aspekter av livet ditt, og gi flere muligheter til å dele et fellesskaps historier.

Hvis du er interessert i dette programmet, ta kontakt med skolen din for informasjon om priser og avgifter. Journalistikk kan studeres internasjonalt. Skoler har ofte ulike kurspriser.

Det er mange karrieremuligheter som journalist med en mastergrad. Hvis du er lidenskapelig om pressefrihet, bør du vurdere å bli en undersøkende journalist, reporter eller avisredaktør. Hver av disse jobbene er rask og fokusert på nåværende tider. PR-fagfolk og markedsføring spesialister er i høy etterspørsel hvis du er interessert i reklame og virksomhet. Hvis disse karriere ikke er for deg, bør du vurdere å bli en teknisk skriftlig leder eller frilansskribent. Sportsforfattere, sosialmediaspesialister og fotojournalister er også mulige alternativer.

Gjør litt forskning for å finne onlineklasser og kurs for en Master i Journalistikk. Det er mange skoler og universiteter som har online grader. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.