We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

4 Master Programmer i Jusstudier Økonomisk jusstudier Juss og finans 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Jusstudier
  • Økonomisk jusstudier
  • Juss og finans
Studieretninger
  • Jusstudier (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Jusstudier Økonomisk jusstudier Juss og finans

Studenter som søker en mastergrad i jus og økonomi kan være nåværende eller aspirerende jurister som ønsker å utvide sin kunnskap om samspillet mellom juridiske og finansielle metoder som gjelder kommersielle, corporate og internasjonal finans.

&nbsp

Hva er en Master i jus og økonomi? Det er en avansert grad utformet for å utvide studentens forståelse av moderne regnskap, internasjonale forretningstransaksjoner, fremvoksende markeder og andre finansielle maneuverings gjennom en juridisk linse. Elevene gjennomføre et studium som kan omfatte selskapsrett, bank strukturer og regler, konkurs og kreditorer rettigheter, offentlig regulering av forsikring, hedgefond, kommersielle utlån og en innføring i prosjektfinansiering. Dagens programmer også dekke konsekvensene av finanskrisen over hele verden.

&nbsp

Det finnes utallige fordeler med å oppnå en grad i jus og økonomi.Evnen til å forstå finansielle transaksjoner i forhold til regelverk og loven er uvurderlig for regjeringer og selskaper likt. En grad legger grunnlaget for muligheter i verdipapirer, rådgivning, regulering og nøkkel deltakelse i globale frivillige organisasjoner.

&nbsp

Kostnaden for en mastergrad kan variere fra program til program. Den mest nøyaktige informasjon om undervisning og avgifter kan erverves fra inntakskontoret på skolen du ønsker.

&nbsp

Yrker som krever en dyp forståelse av de juridiske konsekvensene av økonomisk aktivitet kjøre gamut fra salg til policy-making. I dag kan det være et større fokus enn noen gang på å overvåke og analysere den økonomiske aktiviteten fra et juridisk perspektiv. Muligheter for grad holdere inkluderer stillinger i private equity, råvaresalg, eiendom finans, bank, prosjektfinansiering eller in-house råd til et finanskonsern.En karrierevei i regjeringen kan føre til en offentlig eller ledende stilling i den amerikanske Federal Reserve Bank eller Internal Revenue Service, eller internasjonalt i Verdensbanken.

&nbsp

Investere i fremtiden med en mastergrad i jus og økonomi. Det finnes programmer tilgjengelig over hele verden, både på campus og online for større fleksibilitet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.