Keystone logo

17 Master Programmer i Selvforbedring Karriereveiledning 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Selvforbedring
 • Karriereveiledning
Studieretninger
 • Selvforbedring (17)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Selvforbedring Karriereveiledning

  En mastergrad er et utdannet studium som gjenkjenner studentene for spesialisert utvikling i sine fagområder. Studentene er i stand til å utvide sin kunnskap og ferdigheter for å bli bedre forberedt på å finne og utmerke seg i givende karrierer. Å oppnå en grad kan generelt oppnås innen to år.

  Hva er en Master i Karriere Coaching? Disse programmene er utformet for å bygge på studenters teoretiske forståelse av karriererådgivning og rådgivning, og dyrke effektive måter å utnytte ressurser til å bruke i profesjonelle arbeidsplassinnstillinger. Emnene kan omfatte sunn kommunikasjon blant jevnaldrende, kommunikasjon i skriftlige formater, forskningsmetoder, psykologi, organisatorisk forskning og utvikling, teorier om læring, faglig etikk og coaching i forretningsinnstillinger. Noen programmer kan ha forutsetninger før opptak.

  Å få en karriere coaching grad kan presentere studenter med mange fordeler. Evnen til å bryte ned akademiske begreper for praktisk bruk, å vite hvordan og når du skal bruke tilgjengelige ressurser og demonstrere artikulert og effektiv kommunikasjon er verdifulle ferdigheter som studentene kan bruke til å sikre og fremme i vellykkede karriere.

  Programkostnadene kan variere etter hver institusjon og kursets varighet. Fremtidsstudenter inviteres til å nå ut til skoler som tilbyr sitt valgprogram for mer detaljert informasjon om kostnader og krav.

  Nyutdannede fra et masterprogram kan forvente å finne et bredt spekter av mulige karrieremuligheter. Noen mulige jobbtitler inkluderer karriere coaches, rådgivere, rekrutterere, prosjektledere, karriere service koordinatorer, overgang trener, skole rådgivere, karriereutviklere, lærere og terapeuter. Mange karriere trener finner posisjoner i relaterte områder som skoler og universiteter, veteranorganisasjoner, karrierehjelpsfirmaer, arbeidsplassbyråer, ungdomsorganisasjoner og ulike typer bedrifter.

  Online, deltid og internasjonale kursalternativer er tilgjengelige for studenter fra alle slags bakgrunner. For å begynne å forfølge en grad, søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.