Keystone logo

11 Master Programmer i Bygg- og anleggsnæring Kartlegging 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Bygg- og anleggsnæring
 • Kartlegging
Studieretninger
 • Bygg- og anleggsnæring (11)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Bygg- og anleggsnæring Kartlegging

  En mastergrad kan etablere en persons faglige legitimasjon i hans eller hennes valgte felt, og kan være en inngang til en doktorgrad. Det kan åpne opp mange muligheter i det personlige og profesjonelle livet.

  Hva er en Master i Surveying? Denne type program utvikler vanligvis studenters evner til å lage et kart eller en plan for konstruksjon ved å registrere landområdets egenskaper. Studentene kan velge mellom en rekke kurs som dekker matematikk, filosofi og historie med oppmåling, samt kurs som dekker bygningsreglementer, koder og ingeniørprinsipper. Studentene har ofte muligheter til å spesialisere seg på bestemte områder av oppmåling, for eksempel geodetisk, topografisk, som bygget, fotogrammetri og kadastral. En mastergrad er vanligvis tildelt etter at studentene har gjennomført ca. to års utdanningsnivå.

  Studenter som jobber mot en Master i Surveying kan utvikle en større evne til å dechifisere og forstå kompliserte matematiske problemer. De lærer ofte hvordan man bruker sofistikert teknologi for å gjøre nøyaktige målinger, samt få kompetanse om jordens og minerals fysiske egenskaper. Alle disse ferdighetene kan bidra til å gjøre kandidater sterkere jobbkandidater.

  Kostnader for undervisning, bøker og losji for dette programmet kan variere for hver enkelt og institusjon. Varigheten av programmet kan påvirke de totale utgiftene. Å sammenligne ulike institusjoner er ofte den beste måten å finne på totale kostnader.

  Personer som fullfører en Master i Surveying programmet kan finne arbeid som inspektører og sertifiserende i byggebransjen. Erfaring og avansert opplæring i dette feltet kan åpne opp muligheter for ledelse og ledende stillinger som bygningsmann, sjefingeniør, prosjektleder og konsulent. Nyutdannede er også etterspurt på regjeringsplanleggingstavler. Mange myndigheter og private selskaper ansetter nyutdannede som landmålere for vei- og byggeprosjekter.

  En Master i Surveying programmet kan bli tilbudt av høyere læringsinstitusjoner på mange steder over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.