Keystone logo

13 Master Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Kinesiskstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Språkstudier
  • Kinesiskstudier
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (13)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Kinesiskstudier

En mastergrad kommer med mange fordeler, en av de største er en avansert kunnskap i sitt utvalgte studieområde. En post-graduate grad har potensial til å utvide sin karriere muligheter og akselerere utviklingen.

Hva er en Master i kinesiske studier? Dette programmet fokuserer på å utdanne enkeltpersoner om den kinesiske kulturen fra fortid og nåtid. Takket være et stort utvalg av språk, dialekter, historie og politikk er den kinesiske kulturen en rik og variert. Av denne grunn kan kursene fokusere på en rekke disiplinære perspektiver som tar sikte på å utvikle disiples kunnskap og forståelse av Kina som det en gang var og landet som det er i dag. I tillegg kan instruktører sikte på å sette kinesiske filosofier og overbevisninger inn i global sammenheng for en mer grundig og relevant forståelse.

Personer som fullfører en grad i dette feltet har en tendens til å gå bort med mange positive egenskaper, som en dypere forståelse av kulturer og mennesker som ikke er deres egne. De kan også demonstrere flerspråklige evner samt sterk resonnement og analyse. Hver av disse egenskapene kan vise seg å være gunstig på en rekke felt og i sitt personlige liv.

Kostnaden for en grad i kinesiske studier varierer fra skole til skole og er avhengig av mange faktorer. Hvor en skole ligger, om kurs er online eller i klasserommet og varigheten av et program, kan alle påvirke totalprisen.

Personer som får en grad i studiet av kinesisk kultur kan ha et overraskende antall karrieremuligheter. Mange stillinger krever ferdigheter som studenter i feltet har en tendens til å eie, og en kandidat kan finne lukrative muligheter i statlige institutter, akademiske institusjoner og bedrifter over hele verden. Noen jobbtitler som oppgraderer av programmet kan inneholde, inkluderer oversetter, utenlandsk diplomat, tolk, utenlandsk korrespondent, internasjonal markedsføringskonsulent, finansiell rådgiver eller utenlandsk konsulent / analytiker.

Mange forskjellige universiteter tilbyr en grad i kinesiske studier, men hvor studentene velger å gå, avhenger av deres plassering og tidsplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.