Keystone logo

54 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Kjønnsforskning 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Kjønnsforskning
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (54)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Kjønnsforskning

En master 's grad er en mulighet til å utvide og utdype en ' s utdanning i et bestemt felt etter eksamen fra college. Mange yrker krever en master 's grad i et beslektet felt, slik at studenter med spesielle karrieremål bør holde denne veien av studien i tankene.

&nbsp

Hva er en Master i kjønnsstudier? Dette grad utdanner elevene om det komplekse spørsmålet om kjønn i det moderne samfunn. Hvert program kan ha et spesifikt fokus, som jus, sosialt arbeid eller sosiologi. Men alle kjønnsstudier programmer deler målet om å forberede kandidater for meningsfulle karrierer reagerer på samfunnsoppfatninger kjønn. Kurs ofte berøre og inkorporere elementer av feministisk revisjonistisk historie, interseksjonalitet teori og politikk.

&nbsp

Kanskje den mest bemerkelsesverdige fordel å oppnå en master 's grad i kjønnsstudier er det økt sosial bevissthet læreplanen gir studentene.En arbeidsgruppe kunnskap om kjønn og måten den fungerer i samfunnet tillater elevene å gjenkjenne lignende kulturelle mønstre og identifisere urettferdighet i sine mange former.

&nbsp

Kostnadene forbundet med en Master i Gender Studies varierer avhengig av skole 's beliggenhet og størrelse. For de mest up-to-date estimater for innmelding og registrering kostnader, kontakt programmer direkte gjennom inntakskontoret.

&nbsp

Mange studenter lurer kanskje på hva en mester 's grad i kjønnsstudier har å tilby dem i form av karriere. Dette grad åpner døren til et bredt spekter av yrker, inkludert videre forskning og undervisning innen akademiske sirkler, politikk og juss. Som kjønnsbevissthet stiger, flere arbeidsgivere søker utdannede personer med en fast forståelse av kjønnsstudier som konsulenter. Selv om mange mennesker som ikke har brukt tid på å studere kjønn ikke skjønner det, er kjønnsstudier gjelder for nesten alle felt, fra media og filmvitenskap til helse.Kjønn er overalt, og nyutdannede av disse programmene kan gjøre verdifulle arbeidet som gjør det mer synlig for allmennheten.

&nbsp

Kjønnsstudier har mye å tilby, og flere og flere studenter melde i programmer hver dag. Bruk vår søkbar database med skolene for å finne et program som passer dine mål og interesser. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.