Keystone logo

8 Master Programmer i Naturvitenskap Fysikk Kjernefysikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Naturvitenskap
  • Fysikk
  • Kjernefysikk
Studieretninger
  • Naturvitenskap (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Naturvitenskap Fysikk Kjernefysikk

Etter å ha fullført en grunnskole, er det vanlig for studenter å forfølge en mastergrad. Denne typen utdannet utdanning trener vanligvis utdannet til bestemte karrierefelt.

Noen ambisiøse studenter kan lure på hva som er en mester i kjernefysikk. En mastergrad i kjernefysikk fokuserer vanligvis på forskning på feltet og får forståelse av teknologi og sikkerhet. Studier og forskningskurs kan inneholde temaer av sjeldne isotoper, sjeldne reaksjoner, nukleær fisjon og levetider av nukleare stoffer. Slike programmer bør føre til større forståelse av bredere temaer, slik som hvordan elementene i universet først ble dannet.

Etter å ha fullført en mastergrad i kjernefysikk har studentene vanligvis fått en rekke praktiske ferdigheter, inkludert evnen til å analysere data og trekke konklusjoner. I tillegg skal studentene kunne bruke verktøy og teknologi trygt for å bedre forstå kjerneprosesser og gjennomføre laboratorieforskning på feltet.

En mastergrad i kjernefysikk kan ta to år å fullføre, avhengig av om kurset er fullført eller deltid. Begge alternativene er vanligvis tilgjengelige for studenter som ønsker å velge sin egen tidsplan og kan påvirke den totale kostnaden for å oppnå graden.

Noen karrierer som kan oppstå fra en Master of Nuclear Physics inkluderer å jobbe som en kjernefysisk ingeniør, en kjernefysiker eller en medisinsk kjernefysiker. Kjerneingeniører utfører vanligvis forskning i laboratorier og kan jobbe på stedet ved kraftverk, i industri, i luftfartsindustrien eller med militæret. Kjernefysikere, derimot, gjør vanligvis mer teoretisk arbeid i laboratorier. Deres arbeid kan fokusere på felt som bruk av kjernekraft i kommunikasjon, helsevesen, elektronikk eller luftfart. Medisinske kjernefysikere spesialiserer seg på medisinske implikasjoner av kjernekraft for behandling og oppdagelse av sykdommer og plager.

Master 's programmer i kjernefysikk tilbys i forskjellige land over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.