Keystone logo

27 Master Programmer i Energi Energiingeniørarbeid Kjernekraftteknikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Energi
  • Energiingeniørarbeid
  • Kjernekraftteknikk
Studieretninger
  • Energi (27)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Energi Energiingeniørarbeid Kjernekraftteknikk

Studenter som forfølge en mastergrad søker å øke sine kunnskaper og ferdigheter i et bestemt område i studien. De fleste programmer krever en lavere grad i et beslektet disiplin. En Master i Nuclear Energy Engineering kan gi et konkurransefortrinn for karrierer i feltet.

Hva er en Master i Nuclear Energy Engineering? Program studier består av kunnskap og ferdigheter knyttet til kjernefysisk teknologi og politikk. Kurs kan omfatte reaktorfysikk, kjernefysisk brensel og materialer, brenselssyklusen, avfallshåndtering og sikkerhetsspørsmål. Diskusjoner om økonomiske, sosiale og politiske kontekster for kjernekraft forberede kandidatene for en globalisert næring. Studentene tilegne seg ferdigheter i prosjektering og drift av kjernekraftsystemer, overvåking og produksjonsprosesser, regler og forskrifter, tekniske kriterier og sikkerhet design. Instruksjon i sammenveving av disse områdene produserer muligheten til å gi lederskap i tverrfaglige prosjekter.

På et personlig nivå, fordelene med graden omfatter fremme av karrieremuligheter i tillegg til evnen til å delta i utvikling og forbedring av systemer. Både arbeidere og publikum kan tjene på bedre sikkerhet metoder og forbedret engineering design.

Programmer er tilgjengelig over hele verden og kostnadene varierer i henhold til plassering og pensum. Studentene skal undersøke sine muligheter til å avgjøre hvilket alternativ som best oppfyller sine mål.

Atomenergi brukes i mange land rundt om i verden, og gir et alternativ til fossilt brensel i møte den økende etterspørselen etter kraftproduksjon. Fagfolk er nødvendig i land hvor utbyggingsplaner blir implementert, samt på steder der kjernekraft er for tiden utnyttes. Nyutdannede er ansatt i energiselskaper, laboratorier, konsulentfirmaer, plante utforme firmaer og offentlige og private instanser.Jobber med design engineering og utvikling, forskning, faglig opplæring, prosjekt eller service management og anleggsdriften. I tillegg til feltet av kraftproduksjon, er kjernefysiske energieksperter som trengs innen områdene medisin, landbruk, industri og sikkerhet.

Å fremme din karriere i denne utfordrende global industri, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.