Keystone logo

17 Master Programmer i Pedagogikk Kognitiv vitenskap 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Pedagogikk
 • Kognitiv vitenskap
Studieretninger
 • Pedagogikk (17)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Pedagogikk Kognitiv vitenskap

  En mastergrads gir studentene mulighet til å få omfattende kunnskaper i et bestemt felt og gir mulighet for å fullføre mer grundig forskning. En mastergrad er nødvendig for de som er interessert i å skaffe seg en doktorgrad.

  Hva er en Master i kognitiv vitenskap? Kognitiv vitenskap er et bredt tema som utforsker ulike aspekter av hjernen, inkludert tenkning, læring og informasjonsbehandling. Personer som driver en mastergrad i dette feltet kan studere og fullføre forskning på en rekke emner, for eksempel psykologi, datamodellering, hjernedimensjonering og språkoppkjøp. Fordi et variert spektrum av fokusområder er tilgjengelig, bør potensielle programdeltakere undersøke hvilke skoler som tilbyr det spesifikke området de vil spesialisere seg på.

  En utdannet grad i kognitiv vitenskap kan hjelpe kandidatene til å utvikle sterke ferdigheter som kan være til nytte for dem gjennom livet. Enkeltpersoner vil sannsynligvis utvikle sterke forsknings- og analytiske ferdigheter, samt problemløsende evner. En større forståelse for menneskelig atferd kan også øke lederegenskapene.

  Kostnaden ved å forfølge en Master i kognitiv vitenskap vil i stor grad avhenge av det spesifikke programmet og skolen studenten velger, samt studietiden. Det vil vanligvis ta ett til to år å fullføre denne graden.

  Å skaffe en mastergrad i kognitiv vitenskap kan gi mottakere mulighet til å forfølge mange karriereveier, avhengig av det spesifikke fagområdet. Enkeltpersoner kan finne sysselsetting i en rekke bransjer, blant annet myndigheter, ideelle organisasjoner og utdanning. Personer med denne spesifikke grad kan bli ansatt i ledelse, forskning og postsecondary lærerstillinger. Eksempler på spesifikke potensielle jobbtitler inkluderer forskningsanalytiker, teknisk forfatter, webutvikler og markedsføringsassistent.

  Både online og på campus-programmer finnes over hele verden. Når du bestemmer deg for det spesifikke fokuset du ønsker å forfølge, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.