Keystone logo

9 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Kulturstudier Komparative kulturstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Kulturstudier
  • Komparative kulturstudier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Kulturstudier Komparative kulturstudier

Studentene søker ofte en mastergrad for å oppnå høyere ordreinnlæring i områder av interesse. Mens lavere grad vanligvis fokuserer på brede undersøkelser av en disiplin, har masterstudier en tendens til å tilby mer intensive studiebaner på mindre temaer.

Hva er en Master i Comparative Cultural Studies? I et komparativt kulturprogram bruker studentene sosiologi, antropologi og psykologi til å studere hvordan forskjellige kulturer har utviklet seg og fortsetter å forandre seg i dag. Studentene fordyper seg i mediestudier ved hjelp av litteratur, film og kunst fra forskjellige kulturer for å få innblikk i historiske samfunnstrender og identifisere idiosyncrasies som skiller en kultur fra en annen. Gradvis studerer kandidatene også de stigende trendene i globaliseringen og hvordan dagens hendelser og teknologier forventes å påvirke formen til fremtidige kulturer. Studentene må kanskje fullføre en internship, avhandling eller begge deler for å fullføre sine grader.

Nyutdannede er ofte godt bevandret i å navigere mot følsomme kulturelle forskjeller, opplært i å samle kulturdata, og praktiseres i respektfull kulturkritikk. Disse evner er ikke bare viktige for internasjonal karriere, men gir også studentene mulighet til å være ansvarlige medlemmer av det fremvoksende globale samfunnet.

Kostnadene varierer mellom institusjoner og er basert på en rekke forskjellige faktorer. For å sikre at programmene passer både til deres økonomiske og skolistiske behov, bør potensielle elever nå direkte ut til deres universiteter.

Å ha en grad i komparative kulturstudier kan gi globale arbeidsplasser. Kulturell følsomhet og kompetanse er i stor etterspørsel på områder som diplomati, politikk og utdanning. Spesifikke jobbtitler som vanligvis holdes av kandidater, er blant annet medieprodusent, museumsadministrator eller regissør, sosial talsmann, samfunnskoordinator, kulturforsker og tverrkulturell trener. Studentene kan finne sysselsetting i private selskaper hvor deres kompetanse kan hjelpe produktutvikling eller innen offentlig sektor hvor deres historiske og politiske kompetanse kan støtte internasjonale relasjoner.

På grunn av sin integrerte bruk av media, kan en Master i Comparative Cultural Studies etterfølges lokalt eller på avstand og er tilgjengelig fra universiteter over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.