We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

59 Master Programmer i Ingeniørfag Byggeteknikk Konstruksjonsteknikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørfag
  • Byggeteknikk
  • Konstruksjonsteknikk
Studieretninger
  • Ingeniørfag (59)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Ingeniørfag Byggeteknikk Konstruksjonsteknikk

En mastergradsstudium er et studium som vanligvis er over en og en halv til tre år, og som skal forbedre og forklare tidligere utdanning eller yrkeserfaring. Det kan innebære fokuserte klasser, forskning og praktisk feltarbeid.

Hva er en master i strukturteknikk? Strukturell ingeniørvitenskap, generelt sett, er studiet av måten kraften samhandler med materialer. Å gjøre en rimelig nøyaktig prediksjon om atferdene til komplekse strukturer under belastning, som dammer som holder vann eller høyhus i blåsige forhold, har en tendens til å kreve både ekspansiv kunnskap og oppmerksomhet til kritiske detaljer. En Master i Structural Engineering programmet prøver vanligvis å forberede kandidater til å gjøre slike spådommer via undersøkelser av væskemekanikk, endelige elementer, systemmodellering og feilmekanikk. Valgfag kan inkludere jordskjelvsteknikk, jordverk eller poromekanikk.

Ingeniørutdanning utvikler ofte kjente problemløsende ferdigheter som hjelper utdannede til å takle ethvert logisk puslespill de kommer over. Mer spesifikt, å forstå hvordan spesifikke materialer oppfører seg under kraft, kan hjelpe ingeniører med å utvikle mer effektive broer, veier eller til og med romskip. På karriere nivå, kan en nåværende profesjonell bruke det raffinerte fokuset på dette masterprogrammet for å fremme sin stilling.

En ingeniør master 's program krever ofte noen laboratoriearbeid eller avansert modellering teknologi, og som sådan kan koste mer enn grader i kunsten. Det er ofte best å sjekke kostnaden for undervisning med hver skole direkte.

En kandidat med akademisk erfaring kan bare finne jobb på inngangsnivå. Regjeringene benytter ofte lag av strukturingeniører til å analysere, designe og implementere offentlige arbeidsprosjekter. Erfarne ingeniører kan bruke en mastergrad for å øke sjansene for å sikre en lederstilling eller en avansert forskningsjobb. De med lang erfaring kan oppleve at å anskaffe en avansert grad gir troverdigheten nødvendig for uavhengige rådgivnings- og rådgivende stillinger.

Strukturteknikk er fortsatt en viktig funksjon i samfunnet og et populært emne i universiteter, noe som fører til mange muligheter for potensielle studenter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.