Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 55 Mastergrad i Kriminologi 2023

55 Mastergrad Programmer i Kriminologi 2023

Oversikt

Mange studenter ønsker å ha spesialisert kunnskap om sitt karrierefelt som en mastergrad tilbyr. Tilgjengelig for alle som har fullført en bachelorgrad, kan denne type program kvalifisere studenter for en rekke engasjerende, høyt betalende jobber.

Hva er en Master i kriminologi? Designet for å gi studentene en omfattende forståelse av det strafferettslige systemet, omfatter denne type program ulike temaer som forensikk og kriminell psykologi. Studentene kan lære å undersøke effektivt for å avdekke skjult kriminell bakgrunn, eller de kan ta klasser om sikkerhet. Hvert kurs gir studentene spesialisert kunnskap om kriminalitet, fra hvordan en kriminell tenker på lovens historie.

Når de er påmeldt et master i kriminologi-programmet, kan studentene utvikle en rekke kritiske ferdigheter som kan hjelpe dem i både karriere og personlige liv. Forsknings- og analytiske ferdigheter kan føre til kampanjer og til og med lønnsøkninger, mens kritisk tenkning ferdigheter kan hjelpe studenter på jobb eller hjemme.

Prisen på en mastergrad varierer mellom skolene fordi hver enkelt har egen undervisningskostnad og avgifter. Faktorer som hvor lenge programmet tar for å fullføre og om kurs er tatt på campus eller på nettet kan også påvirke kostnadene.

Studenter som har en Master i kriminologi kan ha tilgang til et bredere utvalg av interessante jobber enn noen som bare har en bachelorgrad. De med denne typen bakgrunn kan velge å jobbe i rettshåndhevelse som enten en politimann eller en detektiv, eller de kan velge å jobbe bak kulissene som forskerforsker eller konsulent. Noen kan glede seg over å bli forelesere og undervise materialet til kommende studenter. En bakgrunn i kriminologi kan også kvalifisere en student til å jobbe i sikkerhet.

Fordi universiteter forstår at mange studenter som er påmeldt et mastergradsprogram, er sjonglerejobb og familier med utdanning, har mange skoler begynt å tilby online klasser for å gi studentene mer fleksibilitet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Jusstudier
  • Kriminologistudier
  • Kriminologi
Studieretninger
  • Jusstudier (55)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat