Keystone logo

6 Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Journalistikk Kringkastingsjournalistikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Journalistikk
  • Kringkastingsjournalistikk
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (6)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Journalistikk Kringkastingsjournalistikk

En mastergrad følger bachelorgraden, med fokus på å oppnå avansert kunnskap om et bestemt fagområde eller fagområde. Det er det første nivået av utdannet utdanning og anses som en videregående grad i akademia, før doktorgrad.

Hva er en Master i Broadcast Journalism? Denne graden forbereder studentene for karriere i kringkasting og elektronisk journalistikk gjennom teoretisk studie og praktisk opplæring. Produksjons- og redaksjonelle ferdigheter for radio og fjernsyn kan undervises, samt forskning og produksjonsfinansiering. Emner som dekkes kan omfatte skriving, innsamling av opplysninger, rapportering og forankring på ulike plattformer. Andre mulige kurs kan innebære kringkasting historie, bransjens regler og forskrifter, offentlig tjeneste kunngjøringer, felt og studio ytelse, lyd og visuelle.

Studenter som tjener mastergrad i kringkastingsjournalistikk, lærer de spesifikke kreative og tekniske produksjonsevner som trengs for kringkasting på tradisjonelle og nye medieplattformer. Kommunikasjon og taletrening, show hosting og scriptwriting er nyttige for fremtidige roller.

Kostnaden for en Master i Broadcast Journalism varierer og er ofte basert på utdanningsinstitusjonen og lengden på programmet, som går i minst et år. Typen av skole og om den er internasjonalt basert, påvirker også kostnadene.

Nyutdannede fra denne type program kan forvente karriere i kringkasting, sosiale medier eller multimedia. De får vanligvis den erfaringen som trengs for stillinger i små og mellomstore markeder, som til slutt forbereder dem til jobbsøkinger i større markeder eller med store kringkastingsnett. Noen yrkeseksempler inkluderer produksjonsassistent for et idrettsnettverk, produsent for et spansk språknettverk, medieoperasjoner for et profesjonelt idrettslag og elektronisk grafikkoperatør for et stort kabelnettet.

Master i Broadcast Journalism programmer tilbys over hele verden av ulike institusjoner. De kan være campusbaserte, online eller begge deler. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.