Keystone logo

130 Master Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Kristendomkunnskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Teologi
  • Kristendomkunnskap
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (130)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Kristendomkunnskap

Mange lavere grad holdere velger å gå tilbake til høyere utdanning for å forfølge en mastergrad, som er en avansert pedagogisk prestasjon tildelt etter ca to eller tre år med intensiv studie av et gitt tema.

Akkurat det er en Master i kristne studier? Denne strenge programmet innebærer vanligvis nær gjennomgang av Bibelen og dens ulike lære og doktriner, med nøye ofte gitt til fagstoffet som Det gamle testamente, Det nye testamente, evangeliene og generell kristen teologi. Ekstra oppmerksomhet er ofte gitt til emner, inkludert eschatology, soteriologi, helliggjørelse og ekklesiologi. Mange programmer også fokusere på evangelisering, bibelsk kommunikasjon, kristne kulturelle hensyn og det åndelige liv, blant beslektede områder.

Mange nyutdannede av kristne studieforberedende rapporterer bedre trivsel og flere jobbmuligheter etter å sikre høyere grad.De fleste høyskoler og universiteter krever også mastergrad for å undervise kristne studier ved kollegiale nivå.

Det er ingen forhåndsbestemt kostnad for å få en Master i kristne Studies. Fordi kurskostnadene variere på grunn av faktorer som hvor kurset blir tilbudt, skal studentene få kontakt med innmelding kontoret hver skole de vurderer for nøyaktig informasjon.

Mange karriere alternativer finnes for de som faktisk tjener mastergrader i kristne studier. Vanlige karriereveier inkluderer det av en presteskapet medlem eller tjeneste direktør, mens andre går på å jobbe for ideelle institusjoner med kristne bånd eller påvirkninger. Mange kandidater går på å utføre misjonsarbeid i en rekke globale innstillinger, mens andre går på å undervise kristne studier i ulike miljøer, inkludert videregående skoler, høyskoler eller religiøse organisasjoner og institusjoner.

Vår database er et godt sted å begynne å koble med administratorer av de mange online kristne studieforberedende programmer som tilbys av skoler over hele verden. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.