Keystone logo

39 Master Programmer i Pedagogikk Pedagogikk Kroppsøving 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Pedagogikk
  • Pedagogikk
  • Kroppsøving
Studieretninger
  • Pedagogikk (39)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Pedagogikk Pedagogikk Kroppsøving

En mastergrad er en ære studenter tilbringer år arbeider for som en del av et utdannet program. Denne graden kan kvalifisere dem til å finne arbeid i sitt felt eller få doktorgrad.

Hva er en Master i kroppsopplæring? Det er en grad som gir studentene de ferdighetene de trenger for å jobbe som en utdannelsesinstruktør. De som er påmeldt dette programmet, bør forvente å uteksaminere med en grundig forståelse av helse og fysisk form og hvordan man implementerer vellykkede atletiske programmer i skolene. Kurs i dette programmet kan omfatte psykologi, sportsteori, anatomi, kardiovaskulær vitenskap og atletikk læreplan og instruksjon.

En mastergrad i fysisk utdanning kan utstyre nyutdannede med velutviklet coaching, teamarbeid og offentlige talevansker. Disse ferdighetene kan bidra til å oppnå en trygg og givende karriere etter eksamen.

Totale programkostnader for en mastergrad i utdanning er avhengig av om studenten velger å studere heltid og hvor skolen ligger. Studentene oppfordres til å nå ut til deres potensielle skoler for mer informasjon eller med spørsmål.

Etter at de har mottatt sin grad, kan kandidater finne givende jobbmuligheter som lærere i skoler av alle karakterer. De kan også være i stand til å jobbe som personlig trener, treningseiendommer og operatør, idrettsutøver eller aktivitetsdirektør. Hvis det ikke er attraktivt å jobbe med barn, kan kandidater finne arbeid i helseklubber, på spa, på høgskoler eller med eldre, som hjelper koordinere øvelser. De som ønsker å maksimere sitt inntjeningspotensial, kan være i stand til å gjøre det ved å forfølge høyere utdanning eller jobbe som frilansskonsulent eller trener.

Online mastergradsprogrammer i fysisk utdanning finnes på skolene over hele verden. Disse programmene er gode for de som ikke kan forplikte seg til en tradisjonell skoleplan. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.