Keystone logo

5 Master Programmer i Teknologi IT Kryptografi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • IT
  • Kryptografi
Studieretninger
  • Teknologi (5)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Master Programmer i Teknologi IT Kryptografi

En mastergrad kan utvide karrierepotensialet for studenter. En doktorgradsstudium og visse spesialspesifikasjoner krever en mastergrad som en del av stien fremover.

Hva er en Master i kryptografi? Studentene bruker sin tid til å lære datavitenskap, anvendt matematikk og jevne ingeniørfag. Kurser lærer forskere dataarkitektur, algoritmer, sannsynlighetsteori, Java, C, prinsipper for asymmetrisk kryptering og mer. Studentene lærer å jobbe med sikkerhetssystemer og cifre. Fundamentals i styring av informasjonssikkerhet, kryptografi og kommunikasjonssystemer er også undervist. Programdeltakere velger mellom flere valgfag for bestemte karriereinteresser når grunnleggende og obligatoriske klasser er ferdige. Programmet tar to år å fullføre for de fleste.

Med spredning av datamaskiner er kryptering av sensitiv informasjon en nødvendig ferdighet for alle som arbeider innen informasjonsteknologi, samt å beskytte personlig informasjon. Muntlig og skriftlig presentasjon og argumentasjonsferdigheter undervises i kurset for å forberede elevene i sine relasjoner på jobb og med klienter.

Før du tar en beslutning om et program, er det lurt å grundig undersøke institusjonen og programmet for å bestemme den totale kostnaden. Noen ganger varierer kostnadsfaktorene avhengig av økonomien på det tidspunktet programmet starter.

Med en Master i kryptografi, kan kandidater bestemme seg for å bli universitetsprofessorer, sikkerhetskonsulenter eller finansielle konsulenter. Mange har flyttet opp stigen i deres nåværende datasikkerhetsstillinger, blir kryptanalytikere og kryptografer. Ekstra potensielle jobbtitler inkluderer data dekoder, krypteringsekspert, signaler analytiker og melding dekoder. Mange stillinger krever en mastergrad for kombinasjonen av datavitenskap og matematikk som trengs for å utføre. Landskapet med cybersikkerhetsarbeid endrer seg raskt, og gir flere muligheter for nyutdannede til å forfølge.

Forfølge din grad hjemme eller ute, online eller i klassen, avhengig av hvilket program du har valgt. Start søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.