Keystone logo

36 Master Programmer i Menneskerettsstudier Historie Kulturhistorie 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Historie
  • Kulturhistorie
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (36)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Historie Kulturhistorie

Studenter med grunnskoleutdanning som ønsker å fortsette å utvikle sin kunnskap, vil kanskje ha en mastergrad. Dette gir avansert forståelse i et bestemt studieområde og tar ofte to til tre år å fullføre.

Hva er en master i kulturhistorie? Gjennomføringen av denne graden indikerer at en student har en dyp forståelse av multikulturalisme og forholdet mellom kunst og kultur gjennom historien. De fleste av programmene omfatter kurs relatert til biblioteksmetodikk, museumspraksis, virksomhet og skriving av kunsthistorie, og teori og tolkning. Studentene har ofte mulighet til å ta valgfag i spesifikke områder som vestlig historie, kunst i Kina og Japan, fotograferingshistorie, arkitekturfundament og grunnlag for romersk kunst.

Studenter som tar et mastergradsprogram lærer vanligvis å motivere og ta initiativ til prosjekter. De drar også nytte av å utvikle forskning og analytiske ferdigheter som hjelper gjennom en kandidat karriere.

Kostnaden for undervisning er ofte en bekymring for interesserte studenter. Fordi kostnadene kan variere enormt basert på plassering, programvarighet og spesifikke pensumkrav, bør studentene komme i kontakt med ulike skoler for å finne ut spesifikke undervisnings- og andre avgifter.

Nyutdannede som har en mastergrad i kulturhistorie, kan velge å jobbe i en rekke karrierer i mange forskjellige miljøer. Noen typiske jobbtitler kan omfatte museumskonsulent, kunsthistoriker, lærer, historielærer og guide. En høyere grad er også nyttig for de som ønsker å forfølge karriere innen forskning, journalistikk, læreplanutvikling, kunstkritikk, galleri, kunsthandel og reise.

En grad i kulturhistorie kan fås ved en lokal institusjon, internasjonal skole, og til og med på nettet. Bruk databasen og søk etter programmet ditt nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.