Keystone logo

286 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Kulturstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Kulturstudier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (286)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Kulturstudier

Å ta en mastergradskurs er ofte et viktig skritt i raffineringens forståelse av eller ferdighet i et gitt emne. Studentene bør forvente et sterkt fokus på et bestemt område av interesse.

Hva er en master i kulturstudier? Kultur er generelt sett sett med artefakter og praksis som utgjør menneskelig interaksjon og kommunikasjon. Siden dette er et relativt bredt begrep, har kulturstudier en tendens til å ha mange forskjellige spesialiseringer. På masternivå kan man forvente å møte studier av seminal tenkere, viktige kunstformer, bestemte historiske perioder eller kulturen i visse økonomiske teorier. Disse programmene kan ta studenter hvor som helst fra to til seks år for å fullføre, avhengig av deres tidsplaner og kurser som kreves.

Kultur er en viktig økonomisk faktor, og forståelsen av det kan gi en fordel når det gjelder ulike forretningsbeslutninger.Strenge og kunnskap kultivert under en mastergradsprogram kunne også gi studentene grunnlaget for en vellykket utøvelse av doktorgrad.

Master 's programmer pleier å representere en betydelig investering, både økonomisk og i form av tid. Studentene skal sørge for at de har all ny informasjon ved å kontakte skolen direkte med spørsmål om undervisning.

Kulturstudier kan være ideelle kandidater for ulike stillinger i mediebedrifter. En markedsføringsleder i et filmproduksjonsfirma kunne tenkelig bruke detaljert kunnskap om filmhistorie og forståelse av dagens kulturelle praksis for å forutsi forbruksmønstre for et bestemt produkt og planlegge strategier tilsvarende. En kandidat kan også velge å bruke kunnskapen som er oppnådd i et av disse programmene for å fremme en akademisk karriere, og gå videre til et doktorgradsforskning i kulturstudier.

Mange av de beste programmene er like ved fingertuppene.Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.