Keystone logo

240 Master Programmer i Teknologi Kunstig intelligens 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Teknologi
 • Kunstig intelligens
Studieretninger
 • Teknologi (240)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Teknologi Kunstig intelligens

  Melde deg på et mastergradsprogram etter at du har oppnådd bachelorgrad, kan gi studentene avansert kunnskap i fag som forbedrer karrieren. Denne graden kan kvalifisere studenter som eksperter på sine utvalgte felt og gjøre dem kvalifisert for et bredere utvalg av høyt betalende jobber enn hvis de bare har en bachelorgrad.

  Hva er en mester i kunstig intelligens? Det er et program utviklet for å gi studentene en dypere forståelse av teknologi og hvordan man bruker logikk for å skape kunstig intelligens. Studentene kan studere mekanikk som engineering og robotteknologi mens de delver i kurs som utforsker prinsipper for logikk, programmering og intelligens. Hvert kurs gir vanligvis studentene grundig kunnskap om et aspekt av maskinlæring og lærer dem å lage og programmere unike prosjekter for kunstig intelligensfelt.

  Mange ferdigheter kan utvikles under et mastergradsprogram som kan føre til høyt betalende jobber og karriereutvikling i fremtiden. Studentene kan utvikle kritiske tenkning og teknologiske ferdigheter som hjelper dem med å utmerke seg i deres karrierefelt, og de kan også lære avgjørende problemløsende evner.

  Fordi det kan ta alt fra ett til tre år for å fullføre en mastergrad, varierer kostnadene drastisk. Hver skole er forskjellig og har sitt eget fastsatt studieavgift, og plasseringen av klassene kan også påvirke prisen.

  Feltet for kunstig intelligens er relativt ny og spennende, og en rekke interessante karrierer er tilgjengelige for de med riktig grad. Noen studenter kan velge å jobbe som programvareingeniører, mens andre foretrekker karriere som analytikere. Mange finner stillinger som utviklere. Jobber som arbeider med maskinlæringsprogrammer, kan også være tilgjengelige, og nye karrieremuligheter fortsetter å se ut som markedet ekspanderer.

  Å balansere personlige liv med utdanning er en utfordring for mange studenter. En rekke universiteter har begynt å tilby online klasser for å gi studentene den fleksibiliteten de trenger for å lykkes. For å finne et universitet som tilfredsstiller dine behov, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.