Keystone logo

52 Master Programmer i Kunststudier Kunstfag Kunststudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Kunststudier
  • Kunstfag
  • Kunststudier
Studieretninger
  • Kunststudier (52)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Kunststudier Kunstfag Kunststudier

En mastergrad er en avansert akademisk grad gitt til enkeltpersoner som effektivt fullfører et grundig studium i en bestemt bransje eller felt. De fleste mastergradsstudier tar omtrent to hele år å fullføre og bygge videre på kunnskapen som er oppnådd i en beslektet bachelorgrad.

Bare hva er en master i kunststudier? Dette omfattende studiet er ment for de som ønsker å utvide sin kunnskap om kunsthistorie, kulturkritikk, humaniora, medieteknologi og et utvalg relaterte emner. Deltakere i master i kunststudier vil praktisere kunstdannelse i et utvalg av former og medier, og vil delta i en rekke praktiske aktiviteter knyttet til museets praksis og kunstplass i moderne og historiske samfunn. Ytterligere studieområder i et masterprogram i kunststudier omfatter generelt felles museums praksis, kuratorstudier og en gjennomgang av kritiske og kreative skrivetips og teknikker.

Suksessige kandidater fra Master i Arts Studies programmer er utstyrt for å ta en rekke roller over et bredt utvalg av kunst-relaterte områder, og er ofte ansatt over, og er i stand til å kommandere mer penger enn sine jevnaldrende uten avansert kunst studier grader.

Kostnaden ved å skaffe en MA i Arts Studies varierer basert på en rekke faktorer, blant annet lengden på programmet, den geografiske regionen gjennom hvilken den er tatt og den generelle prestisje av programmet og skolen tilbyr den.

Studenter som klarer å fullføre et masterprogram i kunststudier, finner ofte arbeid som kunstforhandlere, museumskonsulenter og kuratoriske spesialister, fotografer, grafiske designere, kunstlærere eller i en rekke varierende digitale og multimedieposisjoner.

Hvis en mastergrad i kunststudier lyder rett opp bakgaten din, får du tilgang til Masterstudys omfattende katalog over programmer og bruk ledelsesskjemaet for å finne det som passer best til dine behov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.