Keystone logo

32 Master Programmer i Pedagogikk Pedagogikk Kunstutdanning 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Pedagogikk
  • Pedagogikk
  • Kunstutdanning
Studieretninger
  • Pedagogikk (32)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Pedagogikk Pedagogikk Kunstutdanning

Mastergrader tilbyr avanserte muligheter for studenter som ønsker å videreutdanning. De typisk små klassestørrelsene i postgraduate programmer tillater elevene å oppnå de ferdighetene som trengs for å utvikle sine karrierer med ett til to års intens studie.

Hva er en Master i kunstutdanning? Kandidatprogrammer i kunstutdanning kan forberede studentene på å ta eierskap av utdanningsopplevelser rundt om i verden. Studentene kan spesialisere seg i mellomstore eller epoke-spesifikke utdanning eller kan velge å balansere sine læreplaner med et bredt spekter av kunst teknikker, historier og instruksjonsmetoder. Andre spesialiseringsområder kan innebære advokatvirksomhet, historie, samfunnskunst, museumsutdanning og kunstkurs. Studentene mottar vanligvis en sterk læreplan for teori og praktisk erfaring både i og utenfor studioet, og hunner seg som fremstående lærere gjennom strenge kurs og forskning.

Studenter som fullfører en mastergrad i kunstopplæring kan få muligheten til å lære over flere aldersgrupper, gjennomføre uttømmende kunstanalyse og kritikk, og navigere historiens annaler med profesjonalitet og følsomhet. Disse egenskapene kan både fremme en elevs yrke og gjøre det mulig for ham eller henne å utvikle seg videre som kunstner.

Kostnader knyttet til en avansert grad bør utnytte levekostnader og tidskrav. Siden hvert program har forskjellige krav og en unik avtaleplan, bør interesserte studenter kontakte deres universiteter for valg for nøyaktige kostnadsvurderinger.

Det er ikke noe typisk arbeidsmiljø for en person med denne kvalifikasjonen fordi den gir veien til så mange forskjellige yrker. Studentene går vanligvis på jobb i offentlige skoler, universiteter, museer, kunstsentre og kunstgallerier, selv om det er mange andre næringer som kaller dette ferdighetssettet også. Galleriledere, kunstpedagog, museumspesialist, kunstlærer, kunstkonsulent og pedagogisk konsulent er bare en håndfull jobbtitler som uteksamineres i dette feltet.

Familie- og arbeidsliv trenger ikke å stå i veien for avansert utdanning. Du kan forfølge en mastergrad i kunstopplæring med tradisjonelle eller online klasser. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.