Keystone logo

12 Master Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Kvantitativ økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Økonomistudier
  • Økonomistudier
  • Kvantitativ økonomi
Studieretninger
  • Økonomistudier (12)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Master Programmer i Økonomistudier Økonomistudier Kvantitativ økonomi

Utvid karrierepotensialet med en mastergrad. Den intensive studien av et bestemt felt gir ofte elevene den ekstra kanten på arbeidsplassen. En mastergrad er også en nødvendig stepping stone for de som driver doktorgrad eller bestemte fagområder.

Hva er en Master i kvantitativ økonomi? Klasser fokuserer på å få en dyp forståelse av dagens økonomiske teori sammen med matematisk og økonomisk analyse og modelleringsmetoder. Programkurs inkluderer statistikk, matematikk og økonomi. Undersøk menneskelige tendenser i kollektive og individuelle med hensyn til rikdom og hvordan samfunnet bruker eller ikke bruker penger. Oppdag de kvantitative forholdene mellom ulike økonomiske variabler og hvordan du bruker disse konseptene. Programmer tar vanligvis omtrent to år å fullføre.

Ferdigheter lært i dette programmet inkluderer problemløsing, bruk av statistikk og gjennomføring av finansieringsoppgaver. Studentene kan utvide fordelene med disse ferdighetene til sine personlige porteføljer, bank og finans. Evnen til å løse analytiske problemer fordeler mer enn å finansiere med praktisk, ekteverden applikasjon på daglig basis.

Det er viktig at studentene undersøker kostnadene og kursbelastningen til hvert program før de tar en beslutning om å bestemme seg for den beste passformen for dem. Kostnader for innkvartering, undervisning og avgifter skal alle inkluderes i forskningen.

En Master i kvantitativ økonomi forbereder kandidater for en karrierevei i økonomi, bank og finans. Offentlige byråer og byråer gir også jobbmuligheter for studenter som er interessert i å bli statlige og kommunale administratorer. For de som er interessert i å bli forskere, kan akademiske og forskningsinstitusjoner være levedyktige alternativer. Studentene kan ha en fordel med å jobbe i mikrofinansinstitusjoner, bank og investeringsselskaper. De kvantitative metodene som læres kan også være til fordel for studenter i områder som salg.

Utforsk skjønnheten og glede av å bo i utlandet mens du fullfører denne toårige graden. Prosessen starter med et søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.