We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

31 Master Programmer i Pedagogikk Instruction Læreplan 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Pedagogikk
  • Instruction
  • Læreplan
Studieretninger
  • Pedagogikk (31)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Pedagogikk Instruction Læreplan

En mastergrad er vanligvis tildelt studenter som har fullført et studieprogram i et interessepunkt etter å ha fullført en bachelorgrad. Dette programmet kjører typisk ett til tre år, innebærer avansert studie og forskning, og er en forutsetning for å bli med på et doktorgradsprogram.

Hva er en Master i læreplan? Dette høyere grad programmet kan dekke emner av undervisning, forelesning og veiledning studenter i alle aldre og evner. Det er vanligvis en kombinasjon av kjernefag og valgfag. Instruksjon kan være sentrert på evaluering av læreplaner, lærerutdanning, skolepolitikk og lederutvikling. Programspesialiteter for dette programmet kan inkludere grunnskoleutdanning, lese- og leseferdighet. Det kan legges vekt på å utvikle læreplaner for ulike fagområder.

Studenter som studerer på dette feltet øker ofte deres evne til å begrunne objektivt og med hensikt, noe som kan være til nytte i både personlig og profesjonelt liv. En grad i læreplanen kan også øke evnen til å lære klart og presentere informasjon på en engasjerende måte, som hjelper de som engasjerer seg i klasserommet direkte.

Kostnaden for dette programmet kan avhenge av mange faktorer. Mange nettinstitusjoner tilbyr dette programmet og belaster varierende beløp for undervisning, gebyrer og bøker. En finansiell hjelpepakke kan også påvirke sluttprisen. Studentene bør kontakte hver skole for nøyaktige kostnader.

Studenter som fullfører en Master i læreplanen kan være i stand til å konkurrere om en rekke jobber på tvers av pedagogisk spektrum. Fremskritt og kampanjer til lederstillinger og ledelse er ofte tilgjengelige for disse kandidatene. De kan også jobbe for en skole eller et universitet som lærere eller professorer, videregående skolesjef, skole superintendenter, veiledere og pedagogiske konsulenter.

En Master i læreplanen kan tas gjennom dusinvis av institusjoner over hele verden. I noen programmer gir nettportaler fleksibilitet i planlegging. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.