Keystone logo

73 Master Programmer i Pedagogikk Læringspsykologi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Pedagogikk
  • Læringspsykologi
Studieretninger
  • Pedagogikk (73)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Pedagogikk Læringspsykologi

Når man forfølger et mastergradsprogram, bør studentene forberede seg på intense kurs og strenge forskningsprosjekter. Graden av disse studietilskuddene betraktes generelt som høyere enn lavere og lavere enn doktorgrader.

Utdannings psykologi er studiet av hvordan mennesker oppfører seg og tenker mens de lærer. Hva er en mastergrad i pedagogisk psykologi? Lærere som ønsker å oppnå profesjonell troverdighet, melde seg ofte inn i disse programmene som en videreføring av psykologi grunnutdanning. Et felles mål blant mange mastergradsprogrammer i utdanningspsykologi er å formidle informasjon og ferdigheter som er nødvendige for å utføre kritiske vurderinger av læringsprosesser. Dette oppnås ved nøye undersøkelse av de ulike faktorene som påvirker kunnskapsoppkjøpet gjennom klasser som biologi, språkoppkjøp og sosiologi av familien.

Det er mange fordeler med å forstå psykologi, men en dypere forståelse av og medfølelse for andre er en av de mest nyttige i personlig og profesjonelt liv. Spesielt kan pedagogisk psykologi bidra til å akselerere ens egne læringsprosesser. I tillegg er gruppen av entusiastiske jevnaldrende kjøperne som er oppnådd i mange masterprogrammer, ofte en kilde til støtte gjennom hele kandidatlivet.

Kostnader knyttet til utdanningsgrader varierer fra institusjon til neste. Det er ofte best å referere direkte til informasjonen som er publisert av hver skole.

Barnehagefasilitetene bruker ofte pedagogiske psykologer, spesielt de som sørger for programdeltakere med begrenset kommunikasjonsevne. Pliktene til denne omsorgsposisjonen kan omfatte å gi tilbakemelding til foreldre, administrere læringsøkter og utvikle aktivitetsplaner. Offentlige og private skoler ser også ofte etter utdannet av utdannelse og psykologi programmer for å tjene som lærer trenere eller lærere. Rådgivere kan hjelpe elevene ved å identifisere hindringer og utvikle personlige løsninger. Lærere med kunnskap om psykologi kan være godt rustet til å administrere et klasserom, utvikle læringsstrategier og, selvfølgelig, lære psykologi til elevene.

Pedagogisk psykologi programmer er ofte det første skrittet mot en tilfredsstillende fremtid. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.