Keystone logo

13 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Latin-Amerika-studier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Områdestudier
  • Latin-Amerika-studier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (13)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Latin-Amerika-studier

Mastergrad er en avansert grad som eksisterer for å sikre at studentene kan mestre nøkkel profesjonelle ferdigheter i sine karriereområder for å fremme sin kunnskap og karriere. Slike programmer tar forutgående utdanning og erfaring, og de har en tendens til å være svært skreddersydd for bestemte faglige mål, men ikke så skreddersydde som doktorgradsprogrammer.

Hva er en master i latinamerikanske studier? Det er en tverrfaglig grad som ofte forfølges av de som trenger å forstå de komplekse sosiale og diplomatiske forhold mellom land i Karibia, samt Sentral-og Sør-Amerika. Graden legger vanligvis vekt på både nåværende geopolitiske faktorer og historiske relasjoner mellom nasjoner, slik at studentene får en mer profesjonell forståelse av regionens kompleksiteter.

Å fullføre en mastergrad i latinamerikanske studier betyr å skaffe seg et unikt sett av analytiske ferdigheter sammen med kunnskapen som kommer med graden, inkludert forskning og kritisk leseferdigheter, fortolkende og prediktive ferdigheter, og forståelse av historiske krefter, som alle oversettes godt til en rekke karrierer.

Å jobbe med en avansert grad i latinamerikanske studier på nettet betyr å finne riktig skole med riktig fakultet. Kostnaden kan være vanskelig å forutsi fordi hver skoles undervisning varierer mye. Studentene skal nå ut til skolen etter eget valg for å lære mer.

Nyutdannede med grader i latinamerikanske studier er i stor etterspørsel som markedsføringseksperter på selskaper som opererer i regionen på grunn av deres høye kunnskap om sosialstyrker i området. De er også ettertraktet for stillinger som diplomater. En av de mest populære jobbene for gradholdere i dette feltet er imidlertid lærer, spesielt innen tospråklige studier eller sosialstudier. Latinamerikanske studier Nyutdannede er populære valg for undervisningsposisjoner på elementære og mellomstore nivåer på områder som omfatter latinamerikanske kulturstudier i sine kurs.

Det er enkelt å finne programmer på dette feltet på nettet eller på steder i flere land i både Nord- og Sør-Amerika, så vel som andre steder. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.