Keystone logo

44 Master Programmer i Ledelse Ledelse i kreative næringer 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Ledelse
 • Ledelse i kreative næringer
Studieretninger
 • Ledelse (44)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Ledelse Ledelse i kreative næringer

  En mastergrad er en avansert akademisk prestasjon tildelt de som har fullført et bestemt studieprogram i et gitt område eller bransje, og brukes ofte som en steppingstone for å oppnå høyere lønn eller mer avansert grad.

  Bare hva er en Master i Creative Industries Management? Denne grundige og omfattende studiet tar omtrent to år å fullføre for de fleste studenter, og lærer dem en rekke kritiske ferdigheter som er nødvendige for å dukke opp som leder innen utøvende, visuell og interaktiv kunst. Studenter i en kreativ industri ledelse mastergrad program bør forvente en grundig studie av markedsføring, ledelse, økonomi, prosjektledelse, og lover og etikk som de relaterer seg til media, reklame, kunst og spill.

  Vellykkede kandidater fra en Master i Creative Industries Management program er forberedt på suksess i et bredt spekter av lønnsomme globale stillinger, og er generelt i stand til å styre høyere lønn enn de som mangler grader, eller de som bare holder bachelorgrader.

  Det er ingen forhåndsdefinert kostnad for å fullføre et slikt program. I stedet er undervisning basert på flere faktorer, blant annet prestisje på skolen som tilbyr programmet og størrelsen og den geografiske regionen gjennom hvilken den blir tatt.

  Studenter som lykkes med å tjene en Master i Creative Industries Management er utstyrt med de ferdighetene som trengs for å påta seg et bredt utvalg av globale stillinger innen media og kreative næringer. Mange gradholdere fortsetter å jobbe i samfunnskunst, uavhengige medieorganisasjoner, webdesignfirmaer eller i spill, mens andre fokuserer sin oppmerksomhet på andre felt som verdsetter sterke entreprenørmessige ferdigheter, som bank og finans. Andre bruker imidlertid graden som et middel til å skaffe seg en enda høyere.

  Tallrike utdanningsalternativer finnes globalt for de som ønsker å få en mastergrad i kreativ næringslivsledelse. Mange studenter i fjerntliggende områder velger å melde seg på nettprogrammer på grunn av den høye fleksibiliteten de tilbyr. Vår database er et flott sted å utforske de mange pedagogiske alternativene som eksisterer, så søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.