We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

23 Master Programmer i Generelle studier Liberal kunst 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Generelle studier
 • Liberal kunst
Studieretninger
 • Generelle studier (23)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Generelle studier Liberal kunst

  Å oppnå en mastergrads gir ofte mange studenter mulighet til å utvide både sine akademiske og karrierehorisonter. Studentene kan fullføre de fleste masterstudier på færre enn tre år.

  Hva er en Master i Liberal Arts? Denne type program er vanligvis forfulgt etter å ha oppnådd en bachelorgrad. Studentene må vanligvis fullføre en rekke akademiske kurs. Liberale kunstprogrammer kan være tverrfaglig og fokusere på temaer fra en rekke fagområder, som sosiale, natur- og adferdsevitenskap og humaniora. Kurser krever ofte at studentene bruker kritiske tenkning ferdigheter til komplekse problemer. Studentene må kanskje fullføre en avhandling for å demonstrere deres beherskelse av et bestemt emne. Masterstudier i liberal arts er attraktive alternativer for de studentene som setter pris på evnen til å skreddersy sine læringsopplevelser til deres personlige læringsmål.

  Å tjene en mester i liberale kunst hjelper ofte nyutdannede til å forfine ferdigheter som kan brukes til å få sysselsetting, kampanjer eller høyere lønninger. Nyutdannede oppnår vanligvis effektive kommunikasjonsevner, kritisk tenkning ferdigheter og organisatoriske ferdigheter.

  Kostnaden for å fullføre et mastergradsprogram i liberal kunst er betinget av mange faktorer, som for eksempel programvarighet og påmeldingsstatus. Spesifikke kostnadsinformasjon kan søkes direkte hos hver enkelt institusjon.

  De som tjener en Master i Liberal Arts, finner ofte at de er svært ettertraktet etter avanserte karrierer. Avhengig av fokus på studentens kurs, kan han eller hun finne en stilling som sosialarbeider, sosiolog eller menneskelig ressursspesialist, arbeider med mennesker og løser mellommenneskelige og samfunnsmessige problemer. Nyutdannede kan bli økonomer, forfattere eller grafiske designere også, ved hjelp av sine økonomiske eller kreative spesialiseringer for å analysere verden.

  Å skaffe seg en Master i Liberal Arts kan spille en nøkkelrolle i karriereutvikling. Institusjoner for høyere utdanning over hele verden tilbyr denne typen program. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.