Keystone logo

124 Master Programmer i Menneskerettsstudier Lingvistikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Lingvistikk
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (124)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Lingvistikk

Har du noen gang undret deg over språkets mirakel? Lingvistikk er en fagretning som kan hjelpe deg med å finne svar på dette enorme og kompliserte spørsmålet.

En master i lingvistikk handler ikke bare om det rutinemessige studiet av språk som struktur, Lingvistikk har mange underfelt som overlapper med andre vitenskaper som semiotikk, psykologi, sosiologi, retorikk og mange andre som gjør faget både spennende og tiltalende. I tillegg til teoretisk lingvistikk, finnes også deskriptiv lingvistikk og anvendt lingvistikk. Hver av disse grenene, som du kan utforske i en master i lingvistikk, forsøker å svare på utallige gåter og utfordringer som språket stiller folk og lingvister overfor hver eneste dag. For eksempel kan fonologien gi svar på hvorfor språk høres så forskjellige ut som de gjør. Nevrolingvistikken avslører hemmelighetene knyttet til hjernens språkprosessering. Sosiolingvistikken utforsker mangfoldet av språklige registre innenfor et språk, og tar for seg både sosiologiske og politiske spørsmål. Det finnes mage områder å spesialisere seg i innenfor et masterprogram i lingvistikk.

En master i lingvistikk kan tilby et bredt spekter av valgmuligheter, fra de mest teoretiske studiene i grammatikk eller kognitive studier til de mest praktiske oppgavene innenfor internett- og datalingvistikk eller språkundervisnig og oversettelse. Ta en titt på masterprogrammene i lingvistikk nedenfor, og klikk på "Les mer"-knappen hvis du vil vite mer om et bestemt program.