Keystone logo

1 Master Programmer i Scenekunst Teaterstudier Lys og lyd 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Teaterstudier
  • Lys og lyd
Studieretninger
  • Scenekunst (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Master Programmer i Scenekunst Teaterstudier Lys og lyd

Praktiske masterstudier gir studentene mulighet til å oppnå beherskelse over sine profesjonelle ferdighetssett. Studierådene gir et nivå av ferdigheter og kunnskaper i bestemte fagområder som ofte gjør det mulig for studenten å gå inn i en undervisning eller lederstilling, basert på tidligere erfaring og utdanning.

Hva er en mester i lys og lyd? Det er en avansert grad i å designe og kjøre belysnings- og lydutstyret som brukes i sceneproduksjoner. Det betyr både de praktiske kontrollene som brukes under showet og designpraksis som brukes til å skape originale effekter når nye prosjekter trenger dem. Klasser spenner ofte både teori og praksis, og datamodellering brukes i mange moderne programmer.

De som fullfører en avansert grad i dette feltet kan få tekniske ferdigheter med belysnings- og lydutstyr, samt design ferdigheter som avviker scene- og personlig organisasjonsferdigheter som er nyttige i en rekke livssituasjoner. Berikning av disse ferdighetene gir nyttige dimensjoner til ens ferdighet sett utover deres søknad til en elevs spesifikke karriere.

Det er ingen enkel måte å forutsi kostnaden på en mastergrad, fordi undervisningen varierer skarpt fra sted til sted, spesielt hvis to skoler er i forskjellige land. For disse mastergradsprogrammene, bør du forvente en to- til tre års heltidsforpliktelse.

Nyutdannede i belysning og design befinner seg ofte i høy etterspørsel etter stillinger som krever regelmessig drift av lyd- og lysbrett. Dette inkluderer stillinger som belysningsdesignere for teatralske selskaper og ytelseslokaler, men det inkluderer også støtteroller i den daglige produksjonen som sceneledere. Ofte stiller stillinger både krav. Lys og design kandidater er også ettertraktet som interiørdesignere på grunn av deres kunnskaper om objektplassering, lys og farge.

Å finne det rette programmet er et spørsmål om å se på alle mulige muligheter på nettet og gjennom universitetssteder i en rekke land. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.