Keystone logo

57 Master Programmer i Ledelse Forvaltning innen moteindustrien 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Ledelse
 • Forvaltning innen moteindustrien
Studieretninger
 • Ledelse (57)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Ledelse Forvaltning innen moteindustrien

  Et mastergradsprogram er en populær vei for studenter som ønsker å fortsette sin utdanning etter å ha oppnådd en lavere grad. Fordi det ofte er tilgjengelig på deltidsbasis, er det også mulig for dagens fagfolk å videreutvikle sin kunnskap mens de fortsatt jobber.

  Hva er en Master i Fashion Management? Dette programmet er utviklet for moteelskere som har et talent for bedriften. De fleste programmer kombinerer studiet av mote med kommunikasjon, merkevareadministrasjon og motekjøpsverktøy og -metoder. Nyutdannede skal kunne forutsi og oppdage teknologiske, økonomiske og sosiale skift i virksomheten og implementere fantasifulle løsninger. Klasser kan inneholde markedsføringsstrategier for luksusfirmaer, psykologiske og historiske aspekter av mote, mote design og forskning, og økonomiske resultater av selskaper og merker.

  Studenter som forfyller denne grad nytte på en rekke måter. De utvikler sterke analytiske og beslutningsfaglige ferdigheter. De lærer også hvordan man kommuniserer effektivt og presenterer forslag i både visuelle og skriftlige formater.

  Kostnaden for undervisning skal ikke holde studentene tilbake fra å forfølge drømutdanningen. Fordi avgiftene kan variere fra en institusjon til en annen, bør studentene ringe og be om spesifikke økonomiske krav. Å ta kurs på nettet kan også bidra til å redusere kostnadene.

  Å ha en mastergrad i mote ledelse kan føre til en rekke ulike karrierer i moteindustrien. Noen profesjonelle titler kan omfatte produktleder, mote merkevare manager, mote kjøper og detaljhandel manager. Noen kandidater kan velge å jobbe innen planlegging, PR, eller markedsføring. Arbeidsgivere kan inkludere designbyråer, motebutikker, butikker, eller magasiner. Enkelte individer kan også velge å jobbe uavhengig på konsulentbasis.

  Fordi denne graden er oppnådd på skolene over hele verden, kan elevene få tilgang til dem helt her. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.