Keystone logo

28 Master Programmer i Miljø og energifag Kyststudier Marin forvaltning 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Miljø og energifag
  • Kyststudier
  • Marin forvaltning
Studieretninger
  • Miljø og energifag (28)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Miljø og energifag Kyststudier Marin forvaltning

En mastergrad fremmer utdanning av studenter som har tjent en lavere grad. En Master i Coastal and Marine Management tilbyr grundig studie av bærekraft, naturressurser, og ledelse.

Du kan spørre, hva er en Master i Coastal and Marine Management? Det er en tverrfaglig, internasjonal grad i ressursforvaltningsområdet. De fleste programmer understreke metoder og ideer fra sosiologi, økonomi, økologi, økonomiske og administrative fag. Nyutdannede har kunnskap om de verdifulle og varierte ressursene i havet og kysten, forstå deres nåværende tilstand, og har kompetanse og verktøy for å stimulere bærekraftig forvaltning av havressursene.

Det er flere fordeler for de som tjener sin mastergrad i Coastal and Marine Management. Graden gir nyutdannede muligheten til å jobbe på mange ulike områder av verden, og de er i stand til å gjøre noen store endringer.Deres arbeid bidrar til å bedre miljøet og gjøre det til et bedre sted for generasjoner framover, og sine lederegenskaper er gunstig på mange områder i livet.

Det finnes internasjonale programmer over hele verden for kyst og marin forvaltning. Kostnadene kan variere ganske mye avhengig av skole og varigheten av programmet. Forskning flere universiteter og finn ut fra dem direkte hva dine økonomiske forpliktelser ville bli.

En mastergrad i kyst- og marin forvaltning forbereder kandidatene for høyt nivå karrierer i en rekke områder. Disse inkluderer sysselsetting i de vitenskapelige og tekniske realms, formidling og rådgivning i lederroller, og implementering av nye instrumenter på den territoriale kyst og marine felt. Nyutdannede er også forberedt for konsulentselskap stillinger i havenergi, miljømessige utbedringer, ledelse, marine ressurser, arealplanlegging, mudring, og olje.

Det er lett å bruke vår database for å lete etter den perfekte kyst og marint management program for dine behov. Kom i gang med utdanningen din med en gang og begynne å se i dag. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.