Keystone logo

20 Master Programmer i Ingeniørfag Maskinteknikk Marineingeniørarbeid 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørfag
  • Maskinteknikk
  • Marineingeniørarbeid
Studieretninger
  • Ingeniørfag (20)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Ingeniørfag Maskinteknikk Marineingeniørarbeid

Mange mastergradsprogrammer tilbyr ofte fleksibel planlegging slik at studentene kan balansere liv og karriere med sine studier. Studentene mottar vanligvis sine grader med ett til fire års studie, men enkelte programmer kan ha universitetspålagte tidsbegrensninger på varighet.

Hva er en Master i Marine Engineering? En Master i Marine Engineering er utviklet for å gi studentene mulighet til å videreutvikle sin ingeniør karriere med dedikerte og fokuserte studier på bransjens mest relevante teknologier og emner. Studentene undersøker generelt prinsippene for konstruksjonskonseptene som er relevante for moderne maritim teknologi, mens de lærer om politikk, historier, juridiske og sosiale konvensjoner som fortsetter å forme feltet i dag. I tillegg til å få en sterk teoretisk bakgrunn, kan studentene oppnå praktisk erfaring gjennom internship og prosjektbaserte læreplaner som fremmer innovasjon samtidig som forsknings- og beregningsevnen forbedres.

Studenter som fullfører sine studier i denne ingeniørfagingen får solid faglig bakgrunn, lærer å jobbe med industriell relevant programvare og maskinvare, og utvikler en godt avrundet forståelse av de økologiske problemstillinger som er relevante for havteknikk. Disse ferdighetene kan føre elevene til karriereutvikling og oppfylle stillinger over hele verden.

Opprette en finansplan for college kan være skremmende uten riktig informasjon. Studentene bør kontakte sine interesseprosjekter for å få detaljert informasjon om gebyrplaner, forventede levekostnader og annen finansiell data.

Personer som har en ingeniørfag er vanligvis på høy etterspørsel, og det er dobbelt så sant for de som har en spesialitet grad som marine engineering. Studentene kan forfølge karrierer fra hvor som helst i verden og finne arbeid med statlige institutter, store selskaper og forskningsfirmaer - bare for å nevne noen. Utenom å bli en marine ingeniør, kan studentene også inneholde titler som havningeniør, vannmester ingeniør, marineforsker, marine arkitekt, ingeniørkonsulent og marine konstruksjon prosjekt ingeniør.

En Master i Marine Engineering kan gi en boatload av muligheter, enten du kommer fra komforten av ditt hjem eller oppsøke på campus klasser. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.