Keystone logo

10 Master Programmer i Ingeniørfag Maritim teknikk Maritim arkitektur 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørfag
  • Maritim teknikk
  • Maritim arkitektur
Studieretninger
  • Ingeniørfag (10)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Master Programmer i Ingeniørfag Maritim teknikk Maritim arkitektur

En master 's grad vanligvis følger etter gjennomføring av en lavere science grad. Krever tre til fire år å fullføre, mestre 's studieprogrammene består typisk av en blanding av kurs arbeid og forskningsprosjekter. En master 's avhandling er vanligvis nødvendig i det siste året av studiet.

Personer som vurderer en avansert grad i ingeniørfag eller skipsdesign kan spørre, "Hva er en Master i Naval Architecture? " Vanligvis består av avanserte studier i vitenskapen om skipsdesign, inkludert modellering og testing, samt en grundig forståelse beslektede prinsipper som fluiddynamikk, en mester 's grad i maritim arkitektur forbereder studentene for å lykkes i maritime industrien stillinger.

Blant fordelene med å ta en Master i Naval Architecture inkluderer avansert kompetanse i ferdigheter og kunnskap knyttet til sea fartøy og strukturer.Noen studenter forfølge en master 's grad i maritim arkitektur i forberedelse til doktorgradsstudier i et beslektet felt.

Kostnaden for en Master i Naval Architecture grad ved ulike universiteter rundt om i verden varierer avhengig av hvilken del av verden og spesielt land hvor programmet tilbys. Mer detaljert informasjon om forventede kostnader til skolepenger og utgifter er tilgjengelig fra skolene i listen nedenfor.

Karrieremuligheter i design, produksjon og drift av sjøfartøy for en vellykket student av en Master i Naval Architecture programmet inkluderer stillinger i offentlige etater og sjøforsvar i land rundt om i verden. Maritime industri karrierer spenner fra design og konstruksjon til drift og vedlikehold av sjøfartøy og strukturer av alle typer. Den overlegne kunnskap og avansert trening av en vellykket Master i Naval Architecture er etterspurt til konkurransedyktige lønninger i mange områder av verden.

Programmer for en Master i Naval Architecture grad, inkludert spesialitet spor og andre unike områder for forskning og studier, tilbys ved universiteter rundt om i verden. Det er lett å lære mer om konkrete tilbud på skoler som tilbyr en maritim arkitektur mester 's grad. Bare søke etter programmet nedenfor, og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.