Keystone logo

22 Master Programmer i Ledelse Maritim ledelsen 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Ledelse
 • Maritim ledelsen
Studieretninger
 • Ledelse (22)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Ledelse Maritim ledelsen

  En mastergrad er en indikasjon på at en student har fått dyp kunnskap om sitt valgte fagområde. Denne graden er ment å bli opptjent etter en bachelorgrad, og krever vanligvis omtrent to år å fullføre.

  Så akkurat hva er en Master i Maritime Management? Dette studiet omfatter ledelse, retning og administrasjon innenfor en marin kontekst. Studentene kan lære alt om frakt, ressursutvinning, fiske og andre næringer. De kan dekke kommersielle, juridiske, praktiske og økonomiske aspekter av shippingindustrien, samt ulykkesforebygging og risikostyring. Noen programmer omhandler også grunnlaget for bedriftsledelse, og hjelper elevene til å bli effektive ledere innenfor sin valgte bransje.

  De som forvalter maritime management-programmer, oppnår ofte en rekke fordeler ved å gjøre det.For en utøvelse av en mastergrad kan elevene lære viktige ferdigheter som kritisk tenkning, problemløsing og kommunikasjon. For en annen, kan disse programmene gi en grundig kunnskapsbase som kan komme til nytte i en maritim karriere.

  Kostnaden for en grad i dette feltet kan avhenge av en rekke forskjellige faktorer. Forsiktig finansiell forskning bør gjennomføres før innmelding i enhver institusjon. Noen faktorer som bør tas i betraktning er materielle priser, avgifter, totalundervisning og reise- eller levekostnader.

  Studenter som fullfører en maritim ledelse grad kan være i stand til å jobbe i et bredt spekter av potensielle roller. De kan bli administratorer, planleggere, ledere, konsulenter eller analytikere for rederier og andre organisasjoner innen maritim industri. De kan også bli maritime spesialister innen større selskaper. Noen nyutdannede selv bestemmer seg for å starte egen virksomhet.

  Er du interessert i å forfølge en Master i Maritime Management? Vår database kan hjelpe deg med å komme i gang. Bare søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.