We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

28 Master Programmer i Ingeniørfag Maritim teknikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørfag
  • Maritim teknikk
Studieretninger
  • Ingeniørfag (28)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Ingeniørfag Maritim teknikk

Mange er interessert i båter og skip. Noen beundre kraften i et mektig oljetanker. Andre kommer fra fiske eller transportbransjen. Atter andre er interessert i andre typer marine konstruksjoner som oljerigger. Mange forfølge denne interessen ved å tjene en mastergrad i maritim engineering og dermed skaffe legitimasjon for en karriere i den maritime industrien.

Hva er en Master i Maritime Engineering? Ofte er dette avansert grad en forlengelse av et bachelor-program i maritim ingeniør eller et beslektet grad. Det innebærer avanserte studier i alle aspekter av hav-relaterte ingeniør, inkludert designe håndverket for vind- og bølge stress, valg av materialer for å tåle den etsende natur av sjøvann, og møte myndighetskrav og regler for docking og sjøreiser.

Maritime tekniske fagfolk er nøkkelpersoner i design og vedlikehold av store havgående skip og andre marine konstruksjoner.Nyutdannede spille en viktig rolle i den marine industrien, og en mastergrad i maritim ingeniør gir enkeltpersoner muligheten til å delta i dette viktige feltet.

Kostnader for en maritim ingeniørutdanning varierer mye fra lærested. Kostnadene ligger for det meste i undervisning, selv om noen programmer involvere elevene i selve verftsaktivitet. Kandidater kan forvente masterstudiet å vare i flere år.

Mange kandidater arbeider i verftsindustrien. Maritime Engineering er en kombinasjon av elektrisk og mekanisk engineering. Noen kandidater arbeider på design, utvikling og vedlikehold av vannscooter fremdrift og de tilhørende innebygde systemene. Andre blir skipsingeniører, opptatt av den konkrete utformingen av et skip, spesielt med fokus på fremdrift anlegg, styring og elektrisk kraftdistribusjon. Studiet kvalifiserer til å delta i en rekke viktige industrielle oppgaver.

Programmer for en Master i Maritime Engineering er tilgjengelig på en rekke institusjoner over hele verden. Noen programmer lar studentene til å fullføre de fleste eller alle sine kurs på nettet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.