28 Mat og drikke-ledelse Master's degrees found
- Master
- MSc
- MA
- Studiet av mat og drikke
- Mat- og drikkevarevirksomhet
- Mat og drikke-ledelse
- Europa21
- Nord-Amerika3
- Sør-Amerika2
- Asia1
- Oceania1
28 Mat og drikke-ledelse Master's degrees found
Utvalgte
Kedge Business School
Fast-track counseling
MSc Wine & Spirits Management
- Bordeaux, Frankrike
MSc
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Fast-track counseling
I vår spesialiserte Master of Science (MSc) jobber vi med noen av de mest kjente figurene i vin- og brennevinsindustrien for å sikre at pedagogikk går hånd i hånd med ekspertise, og at studentene våre er i stand til å tilpasse seg endringene i sektor. For å forme fremtidige vinledere, er vi forpliktet til fortreffelighet.
Utvalgte
ESCP Business School - Turin Campus
MSc in International Food & Beverage Management
- Turin, Italia
MSc
Fulltid
15 måneder
Blandet
Engelsk
Utvalgte
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Master i kulinarisk kunst, innovasjon og kjøkkenledelse
- Barcelona, Spania
Master
Fulltid
8 måneder
På universitetsområdet
Engelsk, Spansk
Mesteren du trenger for å bli en prestisjetung kokk! Spesialiser deg og veks profesjonelt med Master in Culinary Arts, Innovation and Kitchen Management ved EUHT StPOL Barcelona.
Utvalgte
Rome Business School
International Master in Food and Beverage Management
- Rome, Italia
Master
Deltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Utvalgte
EHL Hospitality Business School
Master i Hospitality Management (MiHM)
- Lausanne, Sveits
MSc
Fulltid
16 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Dette programmet forbereder deg til å starte en vellykket karriere og påta deg ulike lederfunksjoner i gjestfrihetsbransjen med avansert forretningskunnskap og yrkeserfaring. Kursene utforsker nåværende ledelsestrender og beste praksis, og lærer deg å implementere og forbedre tjenestemodellstrategier i gjestfrihetsbedrifter. Det endelige hjørnesteinsprosjektet inkluderer en 12-ukers profesjonell fordypning som lar deg bruke din nye kunnskap til et virkelighetsprosjekt som vil gi unike nettverksmuligheter.
Utvalgte
OSTELEA | Distancia
Executive Master i hotelladministrasjon, cateringfirmaer og mat og drikke
- Madrid, Spania
- Barcelona, Spania + 1 more
Master
Fulltid
12 måneder
Blandet, Fjernundervisning
Spansk
Turistsektoren opplever en tid med dyptgripende endringer, med virkningene av globalisering, segmentering og konkurranseevne. Innenfor dette miljøet er hotellbransjen et av markedene som har størst vekt.
Utvalgte
Audencia Business School
Fast-track counseling
MSc i Food and Agribusiness Management
- Nantes, Frankrike
- São Paulo, Brasil
MSc
Fulltid
26 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Fast-track counseling
For fremtidige ledere som er lidenskapelig om mat og landbruk, gir Master of Science i mat og agribusiness management (FAM) programmet topp akademisk og praktisk forretningskunnskap for å bedre håndtere verdens matutfordringer på en ansvarlig og innovativ måte.
Utvalgte
ESCP Business School
MSc i internasjonal mat- og drikkehåndtering
- Paris, Frankrike
- Turin, Italia
MSc
Fulltid
15 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Programmet er åpent for alle som brenner for F & B-bransjen og som ønsker å jobbe i den fra et ledelsesperspektiv. Du trenger ikke å være en "spesialist" i F & B-sektoren for å bli tatt opp. Du vil ha muligheten til å styrke dine generelle lederegenskaper gjennom kurs som dekker markedsføring, økonomi, salg, HR-ledelse og forskjellige strategiområder.
Utvalgte
LUT University
Masterprogram i matvareteknologi
Master
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Masterprogram i matforedlingsteknologi endrer helse- og ernæringsanbefalinger og globale miljøspørsmål stiller krav til næringsmiddelindustrien om å utvikle ny, sunnere mat bærekraftig. Mat er noe vi alle trenger hver dag. Endrede helse- og ernæringsanbefalinger og globale miljøspørsmål stiller krav til matindustrien om å utvikle ny, sunnere mat bærekraftig.
Utvalgte
Cranfield University
MSc in Food Systems and Management
- Cranfield, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
- Online
MSc
Fulltid, Deltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Developed with and specifically for industry, the Food Systems and Management MSc is a gateway to a successful career for anyone passionate about improving major worldwide problems such as food security and food safety.
Utvalgte
University of Bologna
Master i mattrygghet og matrisikostyring
- Bologna, Italia
Master
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Mastergraden (MSc) i Food Safety and Food Risk Management er et inter-universitetsgradskurs koordinert av University of Parma i avtale med: Alma Mater Studiorum - University of Bologna , det katolske universitetet i det hellige hjerte i Piacenza, universitetet av Modena og Reggio Emilia, University of Ferrara.
Utvalgte
IED – Istituto Europeo di Design Florence
Masterprogram i merkevaredesign for gjestfrihet
- Florence, Italia
Master
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Masterprogram i Brand Design for Hospitality hva vil det si å skape og administrere en merkevare i matindustrien? Hvordan markedsføre et vinselskap og jobbe med dets identitet? Hvordan integrere turisme i alt dette? Fra merkevareteknikker til tjenestedesign, målet med masterprogrammet i merkevaredesign og ledelse: mat, vin og turisme er å hjelpe studenter og unge fagfolk med å utvikle ferdighetene sine som fremtidige ledere av HORECA-industrien, og integrere matvin og turisme i livsstilstilbud.
Utvalgte
SESEF - Società Europea per i Servizi e la Formazione
Master i Food and Beverage Management
- Rome, Italia
Master
Fulltid
7 måneder
På universitetsområdet
Italiensk
Master i F&B Management har som mål å overføre praktiske ferdigheter og konkrete verktøy som kan brukes umiddelbart i sammenheng med restaurantdrift.
Utvalgte
Culinary Arts Academy Switzerland
Master of Arts i Culinary Business Management
- Port-Valais, Sveits
MA
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Rettet mot karriereskiftere, mat- og drikkeentreprenører og kulinariske entusiaster, gjennom dette programmet vil du tilegne deg relevante lederegenskaper, utvikle dine egne matkonsepter, lage oppskriftsbøker og utvikle en forretningsplan.
Taylor’s University
Master i filosofi (matstudier)
- Subang Jaya, Malaysia
Master
Fulltid, Deltid
18 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet en omfattende læreplan som omfatter komponenter som forskningsmessige ferdigheter, antropologi og sosiologi av mat, forståelse av de ulike matkulturer, mattrender og forretningsmessige utsikter, sosiopolitiske problemstillinger på maternæring og folkehelse og mange flere.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populært studieformat
Master Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Mat og drikke-ledelse
Mastergraden er ment å være tjent etter å ha fullført et universitet. Ved å melde deg, kan du fortsette din utdanning og forberede seg til å starte en vellykket karriere. Masterstudier gi studentene en mer inngående forståelse av sitt felt og et herredømme over sine ferdigheter.
Hva er en Master i Food and Beverage Management? Ved å studere mat og drikke ledelse, er studenter forbereder seg til en karriere i restaurant ledelse og drift. Kurs involvere forretningsnødvendigheter, slik som regnskap, budsjettering, ressurs og tidsstyring, og markedsføring. I mat og drikke ledelse spesielt, det er større fokus legges på kommunikasjon med kunder og de spesifikke utfordringene som følger med å kjøre et spisested. Mindre vanlig, kan elevene i dette feltet studere helse, sikkerhet og sanitære forhold.
Studenter som tjener en mastergrad vil være i stand til å angi mer avanserte stillinger og tjene en høyere lønn enn ellers mulig. Studentene er også unikt forberedt på å bli entreprenører og administrere eller drive sine egne restauranter.
Den undervisning og avgifter for å melde deg på en masterutdanning i mat og drikke ledelse varierer med skolen og programmet du valgte. Landet og lengden på studien vil også påvirke kostnadene. Før du velger et program, sørg for å undersøke alle alternativene grundig.
Den vanligste karriere som mat og drikke ledelse nyutdannede kan forfølge er i restaurant ledelse og administrasjon. Disse posisjonene omfatter operatør, skiftleder, markedsdirektør, kundeservice manager, og human resource manager. Selv om det er mindre vanlig, er det også mulig å gå inn karrierer i sanitær eller sikkerhet, som helse inspektør eller sanitær konsultasjon.Hvis du velger dette fokus, kan du også arbeide i politikken etableringen.
Hvis du er interessert i å drive en restaurant eller catering virksomhet, melde deg på en mat og drikke ledelse program. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.