3 Mat- og drikkevarebehandling Master's degrees found
- MSc
- Master
- Studiet av mat og drikke
- Mat- og drikkevarevirksomhet
- Mat- og drikkevarebehandling
- Europa2
- Nord-Amerika1
3 Mat- og drikkevarebehandling Master's degrees found
University of Leeds
Matkvalitet og innovasjon MSc
- Leeds, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
MSc
Fulltid
12 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Aldri før har kvaliteten på maten vært viktigere i samfunnet vårt. Myndigheter over hele verden legger press på matindustrien for å sikre at produktene er trygge og laget til en høy standard. Det er derfor etterspørselen etter kvalifiserte eksperter på dette feltet er stadig økende - og karrieremulighetene er enorme. MSc for matkvalitet og innovasjon er designet rundt hele prosessen med utvikling av matprodukter - fra konsept til lansering. Vi fokuserer på forbrukerledet produktutvikling, hvor forbrukere spiller en nøkkelrolle under hele utviklingsprosessen. Du vil utvikle den dyptgående spesialistkunnskapen som trengs for å sikre at nyutviklede matprodukter oppfyller de nødvendige behandlingskravene for å sikre matens kvalitet og sikkerhet. Ved siden av dette vil du få en bred forståelse av lovgivning og hvordan dette påvirker bransjen.
Albany College of Pharmacy and Health Sciences
MASTER'S IN BIOMANUFACTURING AND BIOPROCESSING
- Albany, USA
Master
Engelsk
Dette innovative ettårige masterprogrammet kombinerer et grunnlag i bioprosessering og bioproduksjonsteori, med erfaringsbasert læring ved CBET. Studentene skal utvikle og kjøre live bioprosesseringsprosjekter fra start til slutt, ved hjelp av industristandard utstyr i et simulert cGMP-miljø (nåværende god produksjonspraksis). Etter vellykket gjennomføring av kursarbeidet og laboratoriekravene, vil studentene fullføre et internship med en av CBETs biofarmasøytiske industripartnere. Denne mastergraden tilbys med en fleksibel forelesnings- og laboratorieplan, og er designet for profesjonelle i begynnelsen og midten av karrieren som ønsker å komme inn i den biofarmasøytiske industrien i en rekke kapasiteter, inkludert utvikling av cellelinjer, prosessutvikling, regelverksoverensstemmelse, kvalitetssikring / kvalitetskontroll , produksjon og forretningsutvikling.
University of Nottingham, Faculty of Science
MSc / PGDip i matproduksjonsledelse
- Nottingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
- Sutton Bonington, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
MSc
Fulltid, Deltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Denne spennende og utfordrende graden gir vitenskaps- og ingeniørutdannede teknisk, operasjonell og forretningskunnskap. Den utvikler dine ferdigheter for en karriere innen matproduksjon eller teknisk ledelse i matindustrien.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populært studieformat
Master Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Mat- og drikkevarebehandling
Studenter med ambisjoner om å bli matvarepersonell, enten i administrative eller kjøkkenstillinger, vil sannsynligvis ha nytte av studiet av mat og drikkevarebehandling. Kombinere fagområdene for nærings- og mattrygghet, kan mat og drikkevarebehandling dekke grunnleggende om dagligvareforvaltning.
En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.