48 Mat- og drikkevarevirksomhet Master-grader funnet
- Master
- MSc
- MA
- Studiet av mat og drikke
- Mat- og drikkevarevirksomhet
- Europa29
- Nord-Amerika8
- Sør-Amerika3
- Asia2
- Afrika1
- Oceania1
48 Mat- og drikkevarevirksomhet Master-grader funnet
Utvalgte
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Master i kulinarisk kunst, innovasjon og kjøkkenledelse
Master
Fulltid
8 måneder
På universitetsområdet
Engelsk, Spansk
Mesteren du trenger for å bli en prestisjetung kokk! Spesialiser deg og veks profesjonelt med Master in Culinary Arts, Innovation and Kitchen Management ved EUHT StPOL Barcelona.
Utvalgte
ESCP Business School - Turin Campus
MSc in International Food & Beverage Management
- Turin, Italia
MSc
Fulltid
15 måneder
Blandet
Engelsk
Utvalgte
Kedge Business School
Raskere veiledning
MSc Wine & Spirits Management
- Bordeaux, Frankrike
MSc
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Raskere veiledning
I vår spesialiserte Master of Science (MSc) jobber vi med noen av de mest kjente figurene i vin- og brennevinsindustrien for å sikre at pedagogikk går hånd i hånd med ekspertise, og at studentene våre er i stand til å tilpasse seg endringene i sektor. For å forme fremtidige vinledere, er vi forpliktet til fortreffelighet.
Utvalgte
The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Master of Science i International Wine Management
- Kowloon, Hongkong
Master
Fulltid, Deltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
En sentral aktør i den pulserende internasjonale vinscenen, Hong Kong tilbyr et unikt sted for alle som ønsker å være en del av dette dynamiske vekstområdet. Kombinert med den enorme veksten av vinmarkedet i Fastlands-Kina, fortsetter behovet for profesjonelle vindere med avansert, spesialisert opplæring og utdanning med et globalt perspektiv å vokse. MSc i International Wine Management programmet er designet for å møte denne etterspørselen. Dette eksepsjonelle programmet utvikler bransjeledere, lærere og forskere, og gir dem en dyp forståelse av de nyeste trender i vinbransjen, demystifiserer sine kompleksiteter og plasserer dem i sterk posisjon for å lede industrien inn i fremtiden. Studentene har også mulighet til å lære mer om fastlands kinesiske vinforbrukere og få innsikt i noen av de raskest voksende og potensielt lukrative vinmarkedet i verden.
Utvalgte
POLI.design
Master i design for mat
- Milan, Italia
Master
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Tren innovative og bærekraftige produktservicedesignere gjennom en eksperimentell tilnærming som kombinerer design, teori, strategi og læring.
Utvalgte
Rome Business School
International Master in Food and Beverage Management
- Rome, Italia
Master
Deltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Utvalgte
Audencia Business School
Raskere veiledning
MSc i Food and Agribusiness Management
- Nantes, Frankrike
- São Paulo, Brasil
MSc
Fulltid
26 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Raskere veiledning
For fremtidige ledere som er lidenskapelig om mat og landbruk, gir Master of Science i mat og agribusiness management (FAM) programmet topp akademisk og praktisk forretningskunnskap for å bedre håndtere verdens matutfordringer på en ansvarlig og innovativ måte.
Utvalgte
ESCP Business School
MSc i internasjonal mat- og drikkehåndtering
- Paris, Frankrike
- Turin, Italia
MSc
Fulltid
15 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Programmet er åpent for alle som brenner for F & B-bransjen og som ønsker å jobbe i den fra et ledelsesperspektiv. Du trenger ikke å være en "spesialist" i F & B-sektoren for å bli tatt opp. Du vil ha muligheten til å styrke dine generelle lederegenskaper gjennom kurs som dekker markedsføring, økonomi, salg, HR-ledelse og forskjellige strategiområder.
Utvalgte
University of Padova
Master of Science i italiensk mat og vin
- Padua, Italia
MSc
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Mastergraden utforsker forståelse, ledelse, promotering og beskyttelse av matvarer med høy verdi. Det italienske matproduksjonssystemet fungerer som en modell for å identifisere de spesifikke elementene som skisserer den unike verdien av matprodukter, som er uløselig knyttet til sted (terroir) gjennom historiske, sosiale og kulturelle bånd.\nDenne bakgrunnen kobles sammen med den siste utviklingen innen teknologi, ernæring, mattrygghet, kosthold og helse, og sensorisk vitenskap, kjerneelementer i en økende internasjonal etterspørsel etter terroirrelatert mat med høy verdi.
Utvalgte
NEOMA Business School
MSc vin og gastronomi
- Reims, Frankrike
MSc
Fulltid
15 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
MSc Wine & Gastronomy er et fulltids mastergradsprogram undervist på engelsk som tilbyr en omfattende, flerdimensjonal tilnærming til den dynamiske sektoren for mat- og drikkemarkedsføring i hjertet av et av de mest kjente gastronomiske landene i verden.
Utvalgte
University College Dublin
Raskere veiledning
MSc Food Business Strategi
- Dublin, Irland
MSc
Fulltid
12 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Raskere veiledning
MSc i Food Business Strategy er skreddersydd for å gjenspeile den dynamiske, komplekse naturen til matproduksjons- og markedsføringssektoren. Med utgangspunkt i erfaringen og den globale suksessen til Irlands matindustri, bygger læreplanen på et sterkt grunnlag for ledelsesstrategi for å fokusere på de unike utfordringene og mulighetene i matsektoren.
Utvalgte
LUT University
Masterprogram i matvareteknologi
Master
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Masterprogram i matforedlingsteknologi endrer helse- og ernæringsanbefalinger og globale miljøspørsmål stiller krav til næringsmiddelindustrien om å utvikle ny, sunnere mat bærekraftig. Mat er noe vi alle trenger hver dag. Endrede helse- og ernæringsanbefalinger og globale miljøspørsmål stiller krav til matindustrien om å utvikle ny, sunnere mat bærekraftig.
Utvalgte
OSTELEA | Distancia
Executive Master i hotelladministrasjon, cateringfirmaer og mat og drikke
- Madrid, Spania
- Barcelona, Spania + 1 more
Master
Fulltid
12 måneder
Blandet, Fjernundervisning
Spansk
Turistsektoren opplever en tid med dyptgripende endringer, med virkningene av globalisering, segmentering og konkurranseevne. Innenfor dette miljøet er hotellbransjen et av markedene som har størst vekt.
Utvalgte
IED – Istituto Europeo di Design Florence
Masterprogram i merkevaredesign for gjestfrihet
- Florence, Italia
Master
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Masterprogram i Brand Design for Hospitality hva vil det si å skape og administrere en merkevare i matindustrien? Hvordan markedsføre et vinselskap og jobbe med dets identitet? Hvordan integrere turisme i alt dette? Fra merkevareteknikker til tjenestedesign, målet med masterprogrammet i merkevaredesign og ledelse: mat, vin og turisme er å hjelpe studenter og unge fagfolk med å utvikle ferdighetene sine som fremtidige ledere av HORECA-industrien, og integrere matvin og turisme i livsstilstilbud.
Utvalgte
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
MSc i bærekraftig internasjonal vinturisme
- Écully, Frankrike
MSc
Fulltid
12 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Vårt kurs for bærekraftig internasjonal vinturisme vil tillate deg å skape omfattende, bærekraftige og uforglemmelige vinturismeopplevelser, og kombinere kunnskap om vin og drikke, turisme og fortreffelighet innen gjestfrihet. I programmet vil du lære hvordan du forvandler vingårder til turistdestinasjoner, viser frem deres arv samtidig som du minimerer deres miljøpåvirkning.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populært studieformat
Master Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet
En mastergrad gir studentene ferdigheter som kan sette dem ut foran i arbeidsstyrken på grunn av sin kunnskap og kompetanse. De fleste av disse programmene fokuserer på et bestemt studieområde og tar mellom ett og to år å fullføre. Å skaffe seg en mastergrad kan hjelpe studentene til å lykkes i karriere og forberede dem til tilleggsutdanning.
Hva er en Master i mat og drikke virksomhet? Denne graden fokuserer på forberedelse og service av mat sammen med applikasjoner som å drive en restaurant og overvåke drift av et gjestfrihetsanlegg. Studentene kan lære næringslivets næringsside sammen med et bestemt interesseområde, for eksempel vin, turisme eller catering. Denne graden bidrar til å utstyre dem til å håndtere de viktigste aspektene ved å kjøre en mat og drikkevarevirksomhet vellykket, fra planlegging til utførelse.
Studenter som mottar en mat og drikkebransjen mastergrad kan få en dyp forståelse av virksomhetenes virksomhet. Dette inkluderer finansiell analyse, budsjettering og ledelse. Disse ferdighetene kan gi studentene muligheten til å gå inn i gjestfrihetsarbeidet, godt forberedt med kunnskap om front-end og back-end-operasjoner.
Kostnaden for et masterprogram kan variere, avhengig av hvor en student velger å studere. Noe å vurdere er hvor lenge studiet går. Unntatt på nettkurs, gir mange skoler retningslinjer for de lokale levekostnadene, samt undervisning og andre avgifter.
Studenter som tjener en mastergrad i mat og drikkevarevirksomhet kan være forberedt på å kjøre eller støtte en bedrift i nærings- og næringsmiddelindustrien. De kan finne karrierer i mat og vin, merkevarebygging, matdesign, eller catering, med jobber som salgssjef, mat og drikkedirektør, cateringforvalter, hotellansvarlig og turoperatør. Noen studenter fortsetter å finne karriere innen matvitenskap og produksjon.
En rekke universiteter rundt om i verden tilbyr en Master i mat og drikke virksomhet. Online kurs er også tilgjengelig for studenter som ønsker å få sin utdanning eksternt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.