We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

57 Master Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studiet av mat og drikke
  • Mat- og drikkevarevirksomhet
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (57)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet

En mastergrad gir studentene ferdigheter som kan sette dem ut foran i arbeidsstyrken på grunn av sin kunnskap og kompetanse. De fleste av disse programmene fokuserer på et bestemt studieområde og tar mellom ett og to år å fullføre. Å skaffe seg en mastergrad kan hjelpe studentene til å lykkes i karriere og forberede dem til tilleggsutdanning.

Hva er en Master i mat og drikke virksomhet? Denne graden fokuserer på forberedelse og service av mat sammen med applikasjoner som å drive en restaurant og overvåke drift av et gjestfrihetsanlegg. Studentene kan lære næringslivets næringsside sammen med et bestemt interesseområde, for eksempel vin, turisme eller catering. Denne graden bidrar til å utstyre dem til å håndtere de viktigste aspektene ved å kjøre en mat og drikkevarevirksomhet vellykket, fra planlegging til utførelse.

Studenter som mottar en mat og drikkebransjen mastergrad kan få en dyp forståelse av virksomhetenes virksomhet. Dette inkluderer finansiell analyse, budsjettering og ledelse. Disse ferdighetene kan gi studentene muligheten til å gå inn i gjestfrihetsarbeidet, godt forberedt med kunnskap om front-end og back-end-operasjoner.

Kostnaden for et masterprogram kan variere, avhengig av hvor en student velger å studere. Noe å vurdere er hvor lenge studiet går. Unntatt på nettkurs, gir mange skoler retningslinjer for de lokale levekostnadene, samt undervisning og andre avgifter.

Studenter som tjener en mastergrad i mat og drikkevarevirksomhet kan være forberedt på å kjøre eller støtte en bedrift i nærings- og næringsmiddelindustrien. De kan finne karrierer i mat og vin, merkevarebygging, matdesign, eller catering, med jobber som salgssjef, mat og drikkedirektør, cateringforvalter, hotellansvarlig og turoperatør. Noen studenter fortsetter å finne karriere innen matvitenskap og produksjon.

En rekke universiteter rundt om i verden tilbyr en Master i mat og drikke virksomhet. Online kurs er også tilgjengelig for studenter som ønsker å få sin utdanning eksternt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.