Keystone logo

26 Master Programmer i Studiet av mat og drikke Matfag 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studiet av mat og drikke
  • Matfag
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (26)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Studiet av mat og drikke Matfag

Etter undervisning på universitetsnivå, master 's grader hjelpe studenter finpusse sine karrieremål og kompetanse i et område av studien. Nyutdannede av disse programmene kan beslutte å starte karrieren innenfor sitt felt, eller gå på å søke ennå høyere utdanning.

Hva er en Master i Culinary Arts? Denne graden er beregnet for studenter som håper å bygge karrierer som kokker og andre ekspert mat arbeidere. Noen programmer er spesifikke for enkelte retter, mens andre er mer generell karakter. I begge tilfeller er det kurs vanligvis matlaging krevende og samtidig innlemme viktige teoretiske elementer. For eksempel er studentene ofte nødvendig for å gjennomføre kurs i ernæring, grunnleggende kjemi, mat design, smaker teknikker og vin sammenkobling.

Bortsett fra fordelen av å lære de verdifulle og salgbare ferdigheter av kulinariske kunster, har denne veien studie en annen fordel.Studentene lærer om verdien av friske og sunne råvarer, og er dermed godt rustet til å skape sunn, gourmet mat for seg selv og sine familier.

Hver Master i Culinary Arts programmet vil ha en annen pris. Undervisning, samt påmelding og registrering avgifter, varierer fra skole til skole basert på plassering. Kontakt enkelte skolene direkte for mer informasjon.

Studenter med en lidenskap for kvalitet mat er godt tjent med denne banen av studien, fordi det setter dem opp for en rekke matrelaterte yrker. Kanskje bedre enn noen annen grad, en Master i Culinary Arts forbereder kandidatene for vellykkede og givende karriere som gourmetkokker, bakere, og restaurantsjefer. Dette er krevende yrker med mye rom for avansement, og mange nyutdannede av disse programmene har gått langt i næringsmiddelindustrien.

Hvis du er interessert i å melde deg på en Master i Culinary Arts program, er det mange alternativer tilgjengelige for deg over hele verden.Vår søkbar database over skoler kan være en nyttig ressurs for å bestemme hvilket program passer best til dine krav. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.