MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo

19 programs found

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Helsefag
  • Ernæringsfag
  • Matvitenskap
Studieretninger
  • Helsefag (19)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

19 programs found

Master Programmer i Helsefag Ernæringsfag Matvitenskap Matsikkerhet

En Master i Food Safety programmene omfatter bruk av vitenskapelige begreper til forberedelse, håndtering og lagring av matvarer i en hygienisk måte slik at matbåren sykdom er forhindret. Det må ikke forveksles med et likelydende begrep, matsikkerhet, som dreier seg med å sikre stabil og tilstrekkelig proviant til populasjoner. Både mattrygghet og matsikkerhet er sub-disipliner av jordbruk, som det låner mange sentrale begreper. Matsikkerhet er et presserende bekymring over hele verden, tusenvis av mennesker dør hver dag på grunn av helsefarlig mat og nonpotable vannkilder, og på toppen av disse dødsfall, millioner utsatt for livstruende patogener som maten hadde vært utsatt for. Matforgiftning, i teorien, er 100 prosent forebygges, ingen har til å dø på grunn av forurenset mat.Nesten hele tiden, dødsfall som følge av dårlig forberedt, kunne håndteres eller lagres mat vært unngått hvis bare grunnleggende prinsipper i mattrygghet er blitt anvendt. The World Health Organization gir oss en fem-punkts rammeverk for å oppnå matsikkerhet. Likeledes har internasjonale standarder for mattrygghet lenge vært innstilt. Forebygge dødsfall på grunn av forurenset mat er alt et spørsmål om gjennomføringen. Nyutdannede av Master i Food Safety programmene må være helt kjent med disse standardene satt av WHO og ISO. På samme måte må de være utstyrt med kunnskap om ikke bare hvordan å holde maten trygg, men også til å gjennomføre offentlige politiske rammer til å sikre at maten er trygg. Master i Food Safety nyutdannede er derfor som oftest ansatt i mattrygghet tilsynsorganer og den private matsektoren.