MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo

139 Matvitenskap Master's degrees found

Search for subject or location
Filtre
Filtre
  • MSc
  • Master
  • MA
  • Helsefag
  • Ernæringsfag
  • Matvitenskap
Sorter etter

    82
    53
    4

  • 241
      139
      • 24
      • 20
      63
      14
      3
      2
  • More in Helsefag
  • Mental helse550
  • Helsefag147
  • Global helsepleie126
  • Biomedisinske studier82
  • Sykepleie72

  • Europa95
  • Nord-Amerika19
  • Asia6
  • Oceania5
  • Afrika3
  • Sør-Amerika3

    42
    67
    3

    115
    20

    114
    13
    6
    3
    2

    122
    10
    5

139 Matvitenskap Master's degrees found

Master Programmer i Helsefag Ernæringsfag Matvitenskap

Hva er matvitenskap?
Matvitenskap studerer mat og hvordan den forholder seg til miljø, samfunn og økonomi. Det inkluderer studiet av matproduksjon, prosessering, sikkerhet og ernæring. Matvitenskap omfatter også studiet av matbåren sykdom og forurensning.

Hva kan jeg gjøre med en grad i matvitenskap?
En grad i matvitenskap kan føre til en karriere i næringsmiddelindustrien, og jobber innen områder som matproduksjon, prosessering, sikkerhet og ernæring. Nyutdannede i matvitenskap kan også jobbe innen matbåren sykdom og forurensningsforskning. Det er muligheter for de med bakgrunn fra matvitenskap å jobbe i offentlige etater eller private virksomheter som er involvert i reguleringen av næringsmiddelindustrien. Matvitenskapsutdannede kan forfølge karrierer i akademia, undervise og drive forskning ved universiteter og høyskoler.

Hvorfor studere matvitenskap?
Matvitenskap er viktig av flere grunner. Det hjelper oss å forstå hvordan mat påvirker helsen vår og miljøet, noe som kan bidra til å forbedre matproduksjon og prosesseringsmetoder, og sikre at maten vi spiser er trygg og næringsrik. Ved å studere matvitenskap kan vi også lære mer om hvordan vi kan forebygge og kontrollere matbåren sykdom. Til slutt hjelper matvitenskap oss å forstå de komplekse økonomiske og sosiale faktorene som påvirker matproduksjon og forbruk.

Matvitenskapelige grader
Matvitenskapelige grader tilbys på lavere og høyere nivå. Undergraduate programmer varer vanligvis i fire år og dekker emner som matkjemi, mikrobiologi og ernæring. Graduate-programmer varer vanligvis i to år og inkluderer kurs i avanserte matvitenskapelige emner som omfatter matfysikk og ingeniørfag.

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.