139 Matvitenskap Master's degrees found
- MSc
- Master
- MA
- Helsefag
- Ernæringsfag
- Matvitenskap
- Europa95
- Nord-Amerika19
- Asia6
- Oceania5
- Afrika3
- Sør-Amerika3
139 Matvitenskap Master's degrees found
Utvalgte
University of Turku
Mastergradsprogram i matutvikling
- Turku, Finland
MSc
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Mastergradsprogrammet i matutvikling gir deg kompetanse for å møte utfordringene innen forskning og utvikling i matindustrien og akademia.
Utvalgte
Politecnico di Milano
MSc in Food Engineering
- Milan, Italia
MSc
Fulltid
2 år
Blandet, På universitetsområdet
Engelsk
Food Engineering aims at developing a new food industry culture and at training master degree-level students who are able to solve problems and to innovate the value chain of the food and beverage industry.
Utvalgte
Manchester Metropolitan University
MSc i matvitenskap og innovasjon
- Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
MSc
Fulltid
1 år
Fjernundervisning, På universitetsområdet
Engelsk
Gjennom dette kurset vil du utforske matproduksjon fra det 21. århundre og utvikle din forståelse av hvordan matvarekomponenters biokjemiske egenskaper påvirker hvordan mat smaker og føles, og hvordan de påvirker ernæring og helse. Du vil utforske sensorisk evaluering, matlov og hvordan globale trender innen handel, regulering og politikk påvirker bærekraften og bredere innvirkning av næringskjeden. Du vil også vurdere temaer som moderne produksjons- og analytiske teknologier, funksjonell mat og merkelovgivning, og hvordan du kan sikre at maten er næringsrik og trygg å spise. Tekniske ferdigheter er avgjørende for matindustrien, og de er en viktig del av dette kurset. I våre dedikerte laboratorier for matteknologi og biokjemi, vil du ha praktiske økter innen matproduksjon, evaluere matens sensoriske egenskaper, mikrobiologisk kvalitet og kjemisk og fysisk analyse av matvarer.
Utvalgte
University of Helsinki
Master i matvitenskap
- Helsinki, Finland
Master
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk, Finsk, Svensk
Hva spiser de nå? Hva ligger bak den gode smaken på mat? Råvarer? Prosesseringsteknologier? Hvordan forbedre sunnheten, sikkerheten, økologien og etikken i mat og matforedling? Hvis dette er noe for deg, kan du søke på masterstudiet i matvitenskap, University of Helsinki .
Utvalgte
Universidad de Murcia
Mastergrad i ernæring, teknologi og mattrygghet
- Murcia, Spania
Master
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Spansk
Master i ernæring, teknologi og mattrygghet har som mål å gi avansert og flerfaglig vitenskapelig opplæring innen human ernæring, matteknologi og mattrygghet for å trene fagfolk som kan iverksette tiltak for å forbedre kvaliteten på fagene. rå og ferdige matprodukter, som alltid søker utvikling av et produksjons- og distribusjonssystem for trygg mat, ernæringsmessig tilstrekkelig og attraktivt for forbrukeren.
Utvalgte
Swedish University of Agricultural Sciences
Master i bærekraftige matsystemer
- Uppsala, Sverige
Master
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Dette masterprogrammet er ideelt hvis målet ditt er å bli en ekspert på bærekraftige matsystemer og streber etter å ta utfordringer i hele næringskjeden.
Utvalgte
University of Sussex
MA i mat og utvikling
- Brighton, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
MA
Fulltid, Deltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Mat er et tverrgående utviklingsspørsmål som angår sult, matusikkerhet, underernæring, miljøbærekraft, maktpolitikk, sosial rettferdighet og kulturell identitet. Det handler om det globale og det lokale, og de harde avveiningene som globaliseringstiden har medført. Denne MA trekker på omfattende ekspertise fra fakultetet ved både IDS og School of Global Studies ved Sussex (hvor du vil være basert).
Utvalgte
POLI.design
Master i design for mat
- Milan, Italia
Master
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
Tren innovative og bærekraftige produktservicedesignere gjennom en eksperimentell tilnærming som kombinerer design, teori, strategi og læring.
Utvalgte
The Hebrew University of Jerusalem
Master of Science i biokjemi, matvitenskap og ernæring
MSc
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Nyutdannede får en mastergrad i ernæringsvitenskap. Studentene kan skrive oppgaven sin innen biokjemi, matvitenskap og ernæring. Studentene må fullføre 24 studiepoeng for avhandlingssporet og 40 studiepoeng for ikke-oppgavesporet, hvorav minst 10 og 18 studiepoeng (henholdsvis) er fra den lukkede listen over valgfrie emner som tilbys av undervisningsprogrammet.
Utvalgte
Aarhus University
MSc i molekylær ernæring og matteknologi
- Aarhus, Danmark
MSc
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Med MSc i molekylær ernæring og matteknologi kan du tilegne deg verktøyene og kunnskapen som kreves for å utvikle næringsrik mat - mat som er utviklet for å redusere risikoen for å utvikle livsstilssykdommer som fedme, diabetes, hjertesykdom, allergi og kreft. Som media minner oss på daglig, er vi hva vi spiser.
Utvalgte
Technion International
MSc i bioteknologi og matteknikk
- Haifa, Israel
MSc
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Fakultet for bioteknologi og næringsmiddelteknikk tilbyr studieretning i bioteknologi og næringsmiddelteknikk.
Utvalgte
University of Warmia and Mazury in Olsztyn
Master i matteknologi
- Olsztyn, Polen
Master
Fulltid
3 semestre
På universitetsområdet
Engelsk
Fakultet for matvitenskap ved UWM i Olsztyn, i samarbeid med fakultetet for maskinteknikk og prosessteknikk ved University of Applied Sciences i Offenburg, tilbyr en mulighet til å ta fulltids, 3-semester, andre grads masterstudier i matteknologi og menneskelig ernæring, innen matteknikk.
Utvalgte
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
MSc i avansert mattrygghet
- Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
MSc
Fulltid
1 år
På universitetsområdet
Engelsk
MSc i avansert mattrygghet er skreddersydd for studenter som ønsker å utvikle en karriere innen landbruksnæringen og relaterte sektorer og gir muligheten til å oppnå en unik internasjonalt anerkjent kvalifikasjon fra en global leder innen mattrygghet og matsikkerhet.
Utvalgte
ISARA
Master Engineering: Agronomy, Food, Environment - undervist i FRANSK
MSc
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Fransk, Engelsk
Utvekslingsstudenter, bli med på ingeniørprogrammet vårt!\nProgrammet vårt forbereder studentene til å innta lederstillinger i profesjonelle organisasjoner, offentlige institusjoner, bedrifter og laboratorier i landbruks- og matsektoren.
Utvalgte
University of Lincoln
MSc Food Manufacturing Management and Sustainability
- Lincoln, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
MSc
Deltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
MSc i internasjonal mattrygghet, bærekraft og innovasjon tar en helhetlig, jord-til-bord-tilnærming, og erkjenner at optimalisert sektorytelse og kontroll ofte krever sammenkobling av nøkkelpraksis og initiativer på tvers av forsyningskjeden. MSc-programmet leveres på deltid gjennom nettbasert fjernundervisning og er skreddersydd til behovene til enkeltpersoner som utvikler karrieren innen teknisk ledelse, og også de som ønsker å fremme karrierer innen kvalitet, hygiene og produkt-/prosessutviklingsroller.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populært studieformat
Populære steder
Se mindre
Master Programmer i Helsefag Ernæringsfag Matvitenskap
Hva er matvitenskap?
Matvitenskap studerer mat og hvordan den forholder seg til miljø, samfunn og økonomi. Det inkluderer studiet av matproduksjon, prosessering, sikkerhet og ernæring. Matvitenskap omfatter også studiet av matbåren sykdom og forurensning.
Hva kan jeg gjøre med en grad i matvitenskap?
En grad i matvitenskap kan føre til en karriere i næringsmiddelindustrien, og jobber innen områder som matproduksjon, prosessering, sikkerhet og ernæring. Nyutdannede i matvitenskap kan også jobbe innen matbåren sykdom og forurensningsforskning. Det er muligheter for de med bakgrunn fra matvitenskap å jobbe i offentlige etater eller private virksomheter som er involvert i reguleringen av næringsmiddelindustrien. Matvitenskapsutdannede kan forfølge karrierer i akademia, undervise og drive forskning ved universiteter og høyskoler.
Hvorfor studere matvitenskap?
Matvitenskap er viktig av flere grunner. Det hjelper oss å forstå hvordan mat påvirker helsen vår og miljøet, noe som kan bidra til å forbedre matproduksjon og prosesseringsmetoder, og sikre at maten vi spiser er trygg og næringsrik. Ved å studere matvitenskap kan vi også lære mer om hvordan vi kan forebygge og kontrollere matbåren sykdom. Til slutt hjelper matvitenskap oss å forstå de komplekse økonomiske og sosiale faktorene som påvirker matproduksjon og forbruk.
Matvitenskapelige grader
Matvitenskapelige grader tilbys på lavere og høyere nivå. Undergraduate programmer varer vanligvis i fire år og dekker emner som matkjemi, mikrobiologi og ernæring. Graduate-programmer varer vanligvis i to år og inkluderer kurs i avanserte matvitenskapelige emner som omfatter matfysikk og ingeniørfag.
En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.