Keystone logo

11 Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Media og design 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistikk og massekommunikasjon
  • Media
  • Media og design
Studieretninger
  • Journalistikk og massekommunikasjon (11)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Journalistikk og massekommunikasjon Media Media og design

Hver bedrift har behov for å få sitt budskap over til forbrukerne. Regjeringer og ideelle grupper også jobbe hardt for å kommunisere tydelig med publikum. Det er derfor en ekspert med en Master i media og design er så verdifull for disse organisasjonene.

Hva er en Master i media og design? Det er en avansert grad som ytterligere forbedrer ferdigheter og evner av kreative yrker. Disse programmene gi ytterligere opplæring og forberede studentene for lederroller i kreative bransjer knyttet til markedsføring og kommunikasjon. Akademikere bruke avanserte metoder for å forberede presentasjoner og bilder som appellerer til publikum på tvers av et bredt spekter av multimedia plattformer.

Disse programmene forsterke virkningen av elevenes naturlige kreativitet ved å utvikle de tekniske ferdighetene som trengs for å nå et større publikum. Studentene lærer hvordan moderne dataverktøy brukes til å lage bilder og temaer som kommuniserer komplekse ideer visuelt.I tillegg til de tekniske aspektene av sin opplæring, de også lære om å skape markedsføring og reklamekampanjer. De utvikler metoder for å organisere og motivere grupper av andre kreative yrker.

Kostnaden for en Master i media og design kan variere betydelig avhengig av institusjonen studenten velger. Det er en god idé å begynne å forske alternativer med en gang. De fleste programmer krever minst to års fulltids studium. Kontakte inntaksavdelingen til skolen av valget for undervisning og avgift informasjon.

Nyutdannede fra disse programmene er forberedt for yrker innen markedsføring eller annonsering bedrifter. De også ofte finne arbeid som webutviklere, og deres ferdigheter er aktuelt i enkelte datamaskin spilldesign stillinger. Disse nyutdannede ofte stige til ledende stillinger i sine organisasjoner, og kan ta på seg lederroller. Noen bly team av andre markedsførings eksperter i et design koordinerende rolle.Andre jobber for media konsulentselskaper eller starte egen freelance arbeid som jeg nternet innholdsleverandører.

For mange arbeider studenter, tradisjonelle college kurs arbeid i konflikt med deres timeplan. Online grad programmer er tilgjengelig som gir utmerket trening som passer innenfor livsstil begrensninger av travle profesjonelle. Internasjonale studenter kan også dra nytte av fordelene av online klasser. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.